Пространствата, в които живеем, работим, почиваме, ни оказват много по-голямо

...
Пространствата, в които живеем, работим, почиваме, ни оказват много по-голямо
Коментари Харесай

Свещени символи променят енергията за нас

Пространствата, в които живеем, работим, почиваме, ни оказват доста по-голямо въздействие, в сравнение с си представяме. Те са заредени с витална сила (Ци), нужна ни, с цел да живеем. Когато качеството и количеството на Ци в околното пространство е задоволително, имаме удобни условия за положително здраве, хармонични взаимоотношения, творчество, обилие и други благини.

Инж. Елза Панайотова и Ваня Кънева са приятелки повече от 15 години. Елза е съветник по Фън Шуй, а Ваня е психолог. И двете употребяват необятен набор от знания като нумерология, радиестезия, енергийно филтриране, а другарството им дава плод, когато те създават хармонизатори за хората и пространствата. Хармонизаторите основават удобна сила там, където са сложени.

Идеята за основаването им се ражда при работата им с античното изкуство Фън Шуй. За да е отлична силата в един дом, би трябвало стопаните да се съветват със експерт още преди да купят мястото за градеж. След това специалистът дава директиви по какъв начин да е насочена постройката, по какъв начин да се разпределят пространствата. Основен фактор, който въздейства на здравето, връзките и изобилието, е мястото и посоката на леглото. Важни са също мястото и посоката на входната врата, печката, камината, бюрото, дивана. Всички те би трябвало умно да се избират по отношение на Фън Шуй хороскопите на дома и хората, които ще живеят в него. Съществена е формата на пространството, какво има в центъра му; в къщата има ли геопатология (вредни талази от Земята), предавания от ръбове на греди, колони, мощни електромагнитни полета, други нездравословни предавания...
За страдание, хората постоянно вземат решение, че е значимо да хармонизират силите в дома си или офиса на един по-късен стадий. Някои се сещат за Фън Шуй едвам откакто зародят проблеми във взаимоотношенията, с парите или със здравето. Тогава експертите също могат да предлагат разбърквания и корекции, само че са лимитирани от даденостите на пространството.


Нуждата от принадлежности, които да хармонизират силите, подтиква дамите да сътворят сами такива. Така през годините двете приятелки последователно създадават серия хармонизатори. Въздействието на другите произведения те мерят посредством радиестезия, приложна кинезиология, а също и с апарат за енергоинформационна адаптометрия.
Някои от хармонизаторите им играят ролята на отбрана против неподходящи въздействия. Други имат балансиращо деяние, трети преобразуват нехармоничните въздействия в хармонични. Неутрализаторите се употребяват при мобилни телефони, компютри и тв приемници, преносими компютри и таблети. Ползата от тях може да бъде онагледена с аура камера, която демонстрира укрепване на енергийното тяло на човек.


Най-общо може да се каже, че изделията на инж. Панайотова и на Ваня Кънева хармонизират силите, пространствата и взаимоотношението им с хората, с цел да трансфорат всяко място в оазис на непорочност, лекост, наслада, здраве и обилие.
Онлайн магазин:
izberimebg.com
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР