Просто вече започнах да не отдавам значение на хора, които

...
Просто вече започнах да не отдавам значение на хора, които
Коментари Харесай

Диляна Попова Отвори Душата Си И Направи Най-Дълбокото Признание В Своя Живот!

Просто към този момент започнах да не приписвам значение на хора, които не са значими за мен. Много пораснах, помъдрях и това ме промени. Станах по-търпелива, тъй като преди бях ужасно импулсивна, като кибрит, не задържах нищо в себе си. Вече мога да броя не до 10, а до 100 ",споделя Диляна.

На въпроса дали е щастлива в персонален проект и има ли мъж до нея в този момент, хубавицата признава: "

Да, доста съм щастлива, само че не искам да разясня и да приказвам повече. "

Тя обаче отхвърля пръстенът, с който я снимаха папараци преди време, да е венчална халка. Какво обаче е мнението й за брака?

" Не държа на брака, само че аз съм доста импулсивна и от време на време си променям мнението. За момента обаче съм отдадена на сина ми Борил. Може би ще се омъжа и ще си направя този подарък на по-стари години, с цел да се усещам още веднъж млада и красива в рокля ", смее се Диляна.

Като вижда какъв брой е хубаво майчинството, тя желае да има и още едно дете.

" Бих желала, най-много поради Борил, само че това е Божа работа. Много обичам децата, даже бих желала три или четири, само че няма да имам това време, защото въпреки всичко родих на по-зряла възраст ", изяснява Попова.

Според нея синът й наподобява физически 99 % на татко си Асен Блатечки, а прочувствено - на нея, тъй като е чувстителен, раним, бързо се натъжава и разплаква.

" Много се вслушвам в Борил. Понякога даже за значими, житейски неща в диалога си изваждам изводите за това по какъв начин да постъпя. Той ме учи да да правя оценка всеки миг, да пребивавам в този момент и да се усещам щастлива от това, че всичко е наред. Между Борил и Асен има доста мощна връзка. Той по напълно друг метод поддържа връзка с него. Понеже ние сме повече дами - аз, майка ми, сестра ми и това внимание леко го е разглезило, само че към татко си има почит. Мъжката връзка си е друга ", споделя още Диляна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР