Пропуски в строителството на магистрала Люлин (от 2018 г. става

...
Пропуски в строителството на магистрала Люлин (от 2018 г. става
Коментари Харесай

Кабинетът Станишевсе оказа виновен за срутищата по Струма

" Пропуски в строителството на автомагистрала " Люлин " (от 2018 година става част от автомагистрала " Струма " – бел.ред.) в интервала 2006 - 2008 година са причина за срутищните процеси в този момент ", разгласи Т.

Поводът за изявлението му е сриването на на автомагистралата, което се размина единствено с премазана кола, само че без потърпевши. Участъкът беше затворен за придвижване и пуснат още веднъж в понеделник вечерта след разчистване на скалите от пътя, обрушването на ската и слагането на нова защитна мрежа.

Шефът на пътната организация и в интервала 2006 – 2008 година е бил основен контрольор в " Инспекцията по труда “ в Ловеч, явно е пропуснал, че първата издигната у нас напълно автомагистрала – " Люлин " с дължина от 19 км, е построена по времето на първия кабинет на Бойко Борисов. Премиерът неведнъж се е хвалил с обстоятелството, че точно неговото държавно управление избавя градежа ѝ. За това той беше поздравен персонално от

Магистрала " Люлин " е издигната от първия кабинет " Борисов "

Първото държавно управление на Борисов наследява от ръководството на тройната коалиция във връзка с автомагистрала " Люлин " стартират план с европейско финансиране, за който по това време се говореше, че знамение би трябвало да се случи, с цел да бъде приключен.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР