Проправителственото руско радио Спутник ще започне да излъчва на честотите

...
Проправителственото руско радио Спутник ще започне да излъчва на честотите
Коментари Харесай

Радио Спутник ще излъчва на честотите на затвореното Ехото на Москва

Проправителственото съветско радио " Спутник " ще стартира да излъчва на честотите на затвореното радио " Ехото на Москва ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2062
Първоначално " Спутник " ще излъчва в столицата, Московска област,  втория по величина град в страната Санкт Петербург, Улан Уде (близо до границата с Монголия), Псков (до руско-естонската граница) и в Перм (централната част на Русия).

Датата на стартирането не се оповестява.

" Сложен е завършек на историческа неправда. Най-голямото съветско радио до неотдавна нямаше честоти на ултракъси талази. Днес бе направена  сериозна крачка и една от най-популярните медии в страната и в света получи самопризнание ", това сподели основният редактор на държавния медиен холдинг " Россия сегодня " Маргарита Симонян, част от който е и " Спутник ",  съобщи РИА Новости.

" Ехото на Москва " бе свалено от ефир със следната обосновка от управляващите: целенасоченото и редовно издание на информация с апели за екстремистка активност и принуждение, както и на искрено лъжливи сведения за дейности на съветски военнослужещи в границите на провежданата военна интервенция в Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР