Пропадналият обединителен мач за световните титли в свръхтежката категория на

...
Пропадналият обединителен мач за световните титли в свръхтежката категория на
Коментари Харесай

Бащата на Фюри: Усик е никой, да забрави за нас!

Пропадналият съединителен мач за международните трофеи в свръхтежката категория на професионалния бокс сред Александър Усик и Тайсън Фюри явного доста тежи на семейството на Циганския крал.

Фюри се надяваше да завоюва доста милиони от този мач, само че неуместното му държание по време на договарянията и ултиматумите във финансов проект, които сложи, направи провеждането на мача невероятно.

Фюри от позицията на притежател на пояса на WBC реши, че може да задържи 75 % от наградния фонд, на което Усик, който държи трофеите на 4 федерации, се съгласи при изискване, че британецът ще подари 1 милион лири за щедрост в Украйна.

Сега бащата на Фюри Джон реши да упрекна още веднъж Усик за неуспеха на договарянията.

" Докато Усик не запише обикновено видео, в което да изясни и опише истината, той в никакъв случай няма да получи пердах с Тайсън. Изпусна парите, изпусна всичко, което е обвързвано с нас, а продължава да ни залива с мръсотия.
 Усик ще предложения Зеленски на мача с Дюбоа
Усик ще предложения Зеленски на мача с Дюбоа

Малко евентуално е Зеленски да отиде във Вроцлав

Усик е никой. Да, завоюва няколко трофеи от Джошуа, само че кой е Ей Джей? Да сте гледали неотдавна заслужен мач на Джошуа? Тайсън ще разкатае всички - и Усик, и Джошуа, и Дионтей Уайлдър. Всички в бокса знаят това ", сподели Джон Фюри.

Мачът сред Усик и Фюри трябваше да се организира на 29 април, като даже беше несъмнено място - стадион " Уембли " в Лондон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР