Промяната вдигна инфлацията и цените. Това, което направиха беше да

...
Промяната вдигна инфлацията и цените. Това, което направиха беше да
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Добрич: Асен Василев с неговите фирми направиха огромни разлики в износа на зърното - 800 лв/т, тази която си донесе рушвета, тя първа минава

Промяната подвигна инфлацията и цените. Това, което направиха беше да сложат в пенсиите добавките, които ние дадохме около коронавирус рецесията. Тези хора крадат от нашето бъдеще - разноските, които направиха в скоро време ще би трябвало да се финансират или с налози, или със заеми. Икономическият напредък, за който приказват е единствено от растежа на тока и производството на оръжия. Получихме България на двойния морал. Политиката не е едно, две рекламни фрази, фотоси или статус във фейсбук. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в МИР-Добрич. 
 
 Деница Сачева Деница Сачева Източник: Скрийншот/Facebook
В срещите постоянно казвате, че Добрич е зарязан, че не е приоритет. Затова аз през днешния ден поканих всички тези мои сътрудници - дано чуем вашите овации за нашите прелестни министри - за Красен Кралев, за Росен Желязков, за проф. Костадин Ангелов, за Даниел Митов, за Деси Атанасова, добави Сачева. С нас е и нашият евродепутат Емил Радев, който постоянно поддържа нашите дела. Благодаря и на ръководителя на Съюз на демократичните сили Румен Христов, който е с нас. 
 
 Десислава Атанасова Десислава Атанасова Източник: Скрийншот/Facebook
Използвайте оставащите два дни за това повече хора да ни поддържат с бюлетина номер 2, с цел да се поздравим за постоянна България още веднъж, прикани лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в МИР-Добрич. 
 
Десислава Атанасова благодаря за топлото посрещане. " Сигурна съм, че с сходна поддръжка, с сходно доверие, няма нито една друга опция на ГЕРБ-СДС освен в Добрич, само че и в цялата страна ", съобщи тя.
 
Последните две години България загуби посоката. България не е на кръстопът, тя е в задънена улица - в политическа, финансова и инфлационна рецесия. Две години, в които знак на ръководството на Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков бе аматьорството. Не може да позволим това повече да продължава. Аз съм уверена, че хората в оставащите няколко дни до неделя добре ще премислят това, което им се случва. Това, че 80 % от българите се лишават от храна, че хората по дребните обитаеми места нямат дърва за огрев. Или в случай че ги има, те са на непостижими цени. Това, че всички инфраструктурни обекти в цялата страна безусловно са зарязани. Няма една чешмичка издигната. Пълен застой във всички браншове на публичния живот ", посочи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС в 48-то Народно събрание. 
 
Две години, в които образованието не беше приоритет - за Асен Василев учителките трябваше да нямат дупки на чорапогащите. Две години, в които не се отделяше внимание на опазването на здравето. Две години, в които Бойко Рашков посвещаваше на репресии и преследвания, вместо да се занимава със сигурността и спокойствието на българите. Това не може да продължи. Няма по какъв начин да продължи, изрично съобщи тя. 
 
Няма по какъв начин тези, които говореха за нулева приемливост към корупцията да продължат да правят шуробаджанашки назначения, да заплащат с нашите пари за услуги под неверен ъгъл, да продължи харченето на 9 милиарда за 9 дни, добави Десислава Атанасова. 
 
 Стойка Кръстева Стойка Кръстева Източник: Скрийншот/Facebook
Спортистката Стойка Кръстева съобщи, че не желае детето й да напусне страната и да не помни корените си. " Затова съм тук - с цел да поддържа партията, която може да направи България още веднъж мощна, можеща, прославена страна, както спортът ни популяризира. Да бъдем едни от водещите. Затова на 2 април, не инцидентно бюлетината е с номер 2 - гласувайте с бюлетина № 2 ", прикани Кръстева. 
 
 Емил Радев Емил Радев Източник: Скрийншот/Facebook
Евродепутатът Емил Радев съобщи, че цялостната зала е явен знак за поддръжката, а тимът на ГЕРБ-СДС има един мощен лидер в Добрич в лицето на Деница Сачева. " България е зациклила в проблеми и опити. Това е видно за нашите сътрудници извън. Две години се нагледахме на шмекерия, трансфораха държавните стурктури в принадлежности за политическа принуда. Хора, които ще останат в историята с един парапет. Инфраструктурните вложения изцяло секнаха, европейските планове бяха спрени ", акцентира евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ-СДС. 
 
Всичко това подронва имиджа на страната ни и подхранва евроскептицизма. Колкото по-малко популисти и инцидентни хора влизат в политиката, толкоз е по-голям шанса да се сформира държавно управление. Правилният избор е с бюлетина № 2, за мощния тим на ГЕРБ-СДС, прикани Емил Радев. 
 
 Румен Христов Румен Христов Източник: Скрийншот/Facebook
Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов съобщи, че като някогашен аграрни министър ще отговори на днешните митинги на зърнопроизводителите. " Защо стигнахме дотук? Нашите умници от Политическа партия не разрешиха износа предходната година, тогава цената беше 800 лв/т. И започнаха с номерата - с фитосанитарния надзор, камионите стояха на контролно-пропусквателен пункт. Затова в този момент имаме 1 млн. тона зърно в складовете, а цената му е 400-450 лева Това е резултат от решенията на променкаджиите. Цялата им работа за тези 7 месеца беше безпорядък. Те би трябвало да си отидат, тъй като не заслужават да ръководят България. А те не заслужават да ръководят, тъй като не могат. Провалите са във всички браншове. За разлика от тях, господин Борисов споделя: " Аз знам по какъв начин ", съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили. 
 
Деница Сачева даде думата на Даниел Митов, лидер на листата в МИР-Варна. " Каквото и да ви се приказва, каквото и да слушате по малките екрани, ние сме тим, който е тръгнал за победа, знае по какъв начин се ръководи и сме единствените, които можем да извадим България от рецесията, в която е затънала. Вие знаете доста добре, че зърнарите стачкуват не от положително. Зърненият бранш беше един от най-успешните браншове, за който се смяташе, че който и да ръководи, не може да забуксува. Те ( " Промяната ", бел. ред.) съумяха и това да съсипят. До каквото се допряха тези го провалиха. Защото са нарциси, които всякога изясняват, че се готвят за нещо положително. И сега, в който не си склонен, те афишират за рисков и нездравословен. Тези са по-опасни от комунистите и фашистите ", акцентира някогашният външен министър. 
 
Делят непрестанно хората на свестни и несвестни, тъй като този егоизъм, който имат води до искания за лиценз, за някакво морално предимство. Хайде да я спрем тази " Промяна ", а? Предлагам тази " Промяна " да завърши ", прикани Митов. 
 
 Даниел Митов Даниел Митов Източник: Скрийншот/Facebook
" Онзи ден Киро е в Нидерландия и споделя - " Тук горе е Ицо Хазарта, с няколкостотин души ". После след час се оказва, че Хазарта е в Лондон! Каква е тази патологична потребност да се лъже? Това е някакъв медицински случай ", възмути се Митов. 
 
Красен Кралев съобщи, че всичко каквото е трябвало са обяснили на хората. " Не видях нашите съперници да се срещат с хората. Две години имаше брутално отношение към спорта, оповестиха тотална война на всички спортни организации. Нито един лев повече не дадоха за клубовете, водиха война с президенти на клубове. Представяте ли си, в случай че по наше време бяхме дали 2 млн. лв. за плакатчета в метрото!? Представяте ли си наш министър да беше дал 93 000 лв. за травестит шоу!?. Националните малките екрани са зад тях, чакат посредством продажността на десетина публицисти отново да се намърдат в Министерски съвет. Нанесоха големи вреди. Справихме се с ръководството на Станишев, с това на Орешарски, само че в този момент ситуацията е много по-тежко от този момент. Но отново ще се оправим. Нашата задача е да върнем нормалността в България ", приключи Кралев. 
 
 Красен Кралев Красен Кралев Източник: Скрийншот/Facebook
Проф. Костадин Ангелов изрече поддръжката си за звездния тим на ГЕРБ-СДС, който на 2 април ще завоюва. " Днес госпожица Бориславова излъга за доста неща - че сестра й, работела в коронавирус поделение, а тя от дълго време беше отпътувала в чужбина. Каква може да е ценностната система на човек, който лъже и въвлича в лъжите си фамилията си? Но стига толкоз ", акцентира проф. Ангелов. 
 
 Проф. Костадин Ангелов Проф. Костадин Ангелов Източник: Скрийншот/Facebook
Дадохме опция в Добрич да се разкрие филиал за медицински сестри - това подсигурява бъдещето на болничното заведение в града. Но оставаме длъжници на медиците, които работят в тази болница. Казват " Има по какъв начин ". Не, няма по какъв начин. Медиците в Добрич още не са си получили обещаните заплати. Знаем по какъв начин да го създадем. На 2 април гласувайте с бюлетина № 2, с цел да върнем нормалността, съобщи някогашният здравен министър. 
 
 Росен Желязков Росен Желязков Източник: Скрийншот/Facebook
Росен Желязков посочи, че ще приказва от сърце, без предварителна подготовка. " Искам да ви кажа нещо, което е обвързвано с доверието. Искаме вашето доверие, с цел да получим първия изследователски мандат, с цел да съставим държавно управление. Оставихме в сметките пари за построяването на Автомагистрала " Хемус ". Тези пари ги няма, изчезнаха. Европейско финансиране за автомагистрали повече няма да има. Национално финансиране - мъчно. Аз съм сигурен, че след време, който ръководи, ще заприказва за концесиониране на автомагистралите. Ние още през 2014 година в два меморандума с румънското държавно управление се договорихме за трети мост на едно от петте места, които бяхме определили. Заради политическата обстановка при съседите това не можа да се осъществя. Видяхме какво се случи по-късно. Парите за пътната инфраструктура изчезнаха, за жп инфраструктурата се забавиха, средствата за мостове и тунели търсят своите източници, а ние сме на оня кръстопът, на който приказваме за недостиг и заеми, които ще задлъжнят идващите генерации. Ние сме задължени да съставим държавно управление и ще се оправим още веднъж - ще преведем българите през тази поредна рецесия ", безапелационен бе някогашният транспортен министър.  
 
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов акцентира, че стремежът би трябвало да е в посока в дребните обитаеми места да има същите условия като в огромните, с цел да останат хората там. " Сутринта гледах дебата и чаках по този начин, както ние подходихме - най-сериозните хора изпратихме - по този начин да създадат и от " Промяната ". Нашите се показаха добре. Татко Петко заплашва публицисти да бие, притиска медии - само че тази медия (ПИК, бел. ред.) не е от техните. Затова няма никаква реакция. Ако беше против техните медии, щеше да е подобен писък ", възмути се някогашният министър председател. 
 
" Моята сестра не избяга, тя се занимава с ей такива деца, каквито са тук. Сестра ми работи с доцент Мангъров. Хиляди бебета е излекувала и отгледала. И на Найо Тицин децата, и на някогашния ръководител на Съюз на демократичните сили. И в един миг се оказваше, че ние сме политически съперници с тях, само че имат доверие на сестра ми ", добави Борисов. 
 
" И аз можех да избягам преди време през 1987 година в Япония. Но аз останах, с цел да направя Автомагистрала " Тракия ", Автомагистрала " Хемус - щеше към този момент да е до Полски Тръмбеш, и Добрич щеше да стои иначе на картата ".
 
Сутринта гледах тези линийки - аз съм изключително обезпокоен, когато дами стартират да мерят с линийки - какво желаят да кажат? Аз съм подготвен отсам до София да мерим с линийка асфалта. Всеки ден са с някакви линийки. Абе, заведете ме някъде, където вие сте построили нещо, да дойдем иние с нашите линийки - 25-30 см - да забележим по какъв начин сте го създали ", пошегува се Бойко Борисов. 
 
Гледам ги сутринта с линииките - ами тези хора извадиха от всеки ваш джоб по 1 лева на литър, една година. При нас 2,25 литър, при тях съвсем 4 лева - по какъв начин ще се покаже това с линийка. Говорят за привнесена инфлация - не от неведение стопираха износа. Докато спря износа Асен Василев, неговите компании изнасяха на 800 лева./т. Далавера голяма! И през цялото това време всички тези почтени, откровени, открити, транспарантни медии си мълчаха, посочи някогашният министър-председател. 
 
Хората слушат, че са по-добре, отиват в магазина и виждат, че са по-зле. Същото и с горивата - при тях е било с лев отгове, в този момент е с лев надолу, по кое време е по-добре, акцентира Борисов. 
 
Три пъти Асен Василев е министър на финансите, три бюджета направи и три пъти ги преправят. Чудовищната война в Украйна е добре за България - изнасяме ток, ВПК изнася оръжие. " Промяната " в Разград са кръгът " Агнешки главички ". В еднакъв ден Корнелия споделя - " Едно патронче не сме дали ". В същия ден Кирил Петков споделя - " Ние спасихме Украйна с експорт на оръжие и муниции ". Но нито един публицист не отиде при тях, да направи изявление, да разнищи, да ги пита кой споделя истината, съобщи Борисов. 
 
Аз съм 100 % да оказваме помощ на Украйна, само че не на контрабандата на зърно, тъй като те убиват нашия бизнес. Ще отида в Брюксел и ще кажа - " Зелен кулоар, само че полиция, която да съпровожда камионите непосредствено да отидат в Турция ". Тази война би трябвало ден по-рано да свърши. 
Асен Василев с неговите компании направиха големи разлики в износа на зърното - 800 лв/т, тази която си донесе рушвета, тя първа минава. Но няма проверяващи публицисти това да го вършат. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР