"Промяната в антикорупционната сфера ще дойде с разкрития от Цацаров.

...
"Промяната в антикорупционната сфера ще дойде с разкрития от Цацаров.
Коментари Харесай

Силвия Великова: Промяната в антикорупционната сфера ще дойде с разкрития от Цацаров

"Промяната в антикорупционната сфера ще пристигна с разкрития от Цацаров. Започва смяна в правосъдната система, само че тя ще бъде мъчителна. Няма да бъде и без опозиция. Единственият метод Гешев да подаде оставка е тези, които са го избрали, да му кажат да го направи ". Това съобщи за "Твоят ден " журналистът Силвия Великова.

По думите й промяната на Гешев ще е доста сложна, въпреки и Захарова да е неприкрит критик на статуквото в системата. "Цацаров няма да се даде елементарно. Сотир Цацаров  Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си обучение приключва в искаше да изпревари събитията или да държи самодейността докара до оставката му. Важно е дали службите работят по доказателства или конюктура и дали той може да извършва отговорностите без допуск до класифицирана информация. Така процедурата по промяната му може да се забърза. Министър Наталия Йорданов ще има независима, мощна позиция ", счита тя. И добави, че ГЕРБ са дали знак, че ще поддържат промени, само че могат да станат жертва на прокуратурата.

Относно вероятните наследници на Цацаров журналистът сподели, че по условията ще си проличи дали ще се избира съответна персона или шеф на орган, който да прави работа.

Великова поддържа конституционните промени във фигурата на основния прокурор и уточни, че това ще ограничи злоупотребите. "Това обаче е обвързвано със промяната на Гешев. При Цацаров във втората част на мандата си пролича клатушкане към властта. Той е доста мощен и доста добре квалифициран. При Гешев има полицейски колорит, образец е наличието му на акции. Мисля, че няма да си тръгне самичък ", показа журналистът. И акцентира, че чака да се видят текстове, които да предизвикват смяната в правосъдната система, защото досега се приказва единствено за планове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР