Промяната докара държавата до катастрофа, докараха ни дотам, че 38%

...
Промяната докара държавата до катастрофа, докараха ни дотам, че 38%
Коментари Харесай

Делян Добрев: Промяната" докара държавата до катастрофа! 38% от хората в България казват, че ще спестят от храна или от топло. Над 18% инфлация, над 50% поскъпване на хранителните продукти

" Промяната " докара страната до злополука, докараха ни до такава степен, че 38% от хората в България споделят, че ще спестят от храна или от топло. Дотам ни докара " Промяната ". Над 18% инфлация, над 50% повишаване на питателните артикули, в енергийните запаси, линия на беднотия над 540 лева, а близо милион и половина са под нея, разяснява претендентът за депутат и някогашен енергиен министър Делян Добрев. 
 
 Делян Добрев за схемите на Политическа партия при природния газ Делян Добрев за схемите на Политическа партия при природния газ Източник: Zonanews
Той подсети скица, която преди време партията разкри за пазаруване на съветски газ през дъщерна компания на " Газпром " в Румъния.
 
 Делян Добрев изяснява схемите на Делян Добрев изяснява схемите на " Промяната " с газа Източник: Zonanews
" Външният министър на Украйна преди време пристигна в България и като представител на страна, която е нападната вероломно от своя комшия, той изиска българският парламент да го изслуша, с цел да каже какви са проблемите на страната му и да помоли за помощ. Знаете ли какво направи българският парламент? Мен персонално извънредно ме е позор от тази работа - ръководещата коалиция от Политическа партия, Демократична България, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия гласоподаваха да не бъде позволен. Този човек пристигна в България, изиска да бъде изслушан, а " Промяната ", която се маскира като проамериканска гласоподава да не го изслуша ", възмути се Добрев.
 
 Къде отиват парите от схемите с природния газ Къде отиват парите от схемите с природния газ Източник: Zonanews
Нещо повече на " Лукойл " се дават 3,5 милиарда лева повече, въпросното левче. Показах ви и схемата с газа - парите оттова още веднъж отиват в Кремъл. Партията, която сякаш е проамериканска, се оказа тази, която най-вече е работила за Русия в последните 30 година, продължи Добрев. 
 
 Какви са решенията Какви са решенията Източник: Zonanews
Международен търг за доставка на неруски газ, мито върху съветския нефт вид " Урал ", удължение на обезщетенията за електрическа енергия за цялата 2023 година, въвеждане на обезщетения за природния газ, обезщетения за горивата в цялостния размер на събраното мито, предлага ГЕРБ като ограничения за разрешаване на проблемите в енергийния бранш.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР