Промоутърът на шампиона в тежка категория на Международната боксова федерация

...
Промоутърът на шампиона в тежка категория на Международната боксова федерация
Коментари Харесай

Промоутърът на Джошуа е заразен с COVID-19

Промоутърът на първенеца в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) Антъни Джошуа - Еди Хърн, е инфектиран с ковид.

Това разгласи той в профила си в обществените мрежи.

" За жал одеве разбрах, че съм дал позитивен тест за COVID-19. Трябва да напусна неотложно " Балона ". За благополучие, всички останали проби са отрицателни. Отивам у дома да си почивам. До на следващия ден ", написа Хърн в " Туитър ".

Веднага по-късно разгласява занимателно видео, в което удря дребна боксова круша, кръстена COVID-19.

— No Context Hearn (@NoContextHearn)

Английските медии оповестяват, че Хърн се е тествал, защото е имал признаци като при грипно заболяване.

" Балонът " от известието на Хърн се отнася за зоната, в която боксьорите упражняват преди значимите си мачове. Британският промоутър и екипът му провеждат места, на които бойците могат да се приготвят изолирани от външния свет и при най-хубави условия, като регулярно се правят проби за ковид на всички присъстващи.

Снимка: Getty Images

В подобен " балон " Хърн пребиваваше в последните дни, до момента в който приготвяше церемония вечер в " Маршал Арена " покрай Лондон.

В такива условия най-вероятно ще би трябвало да живее и Кубрат Пулев, който ще се изправи против първенеца Джошуа в дълго чакана борба за купата на Международната боксова федерация (IBF) на 12 декември 2020 година Мачът трябваше да се организира през лятото на 2020 година, само че беше отсрочен поради пандемията от ковид.

Тъй като към момента не е ясно дали на дуела ще може да участват фенове, той беше изместен от стадиона на " Тотнъм " в по-малката зала " О2 Арена ". Очаква се до дни договорът за срещата да бъде подписан публично.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР