Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн бе водещ на дългоочакваната

...
Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн бе водещ на дългоочакваната
Коментари Харесай

Какво каза Еди Хърн на пресконференцията между Джошуа и Пулев

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн бе водещ на дълго чаканата конференция преди срещата сред него и нашият представител Кубрат Пулев.

Двамата ще излязат на кръга на следващия ден вечер за купата в тежка категория, а медиината изява бе първото действително събитие, което изправи двамата боксьори лице в лице. Малко по-рано Хърн съобщи, че Джошуа е друг боксьор от това, което е бил преди, когато е бил засегнат и надвит. За защитаващият купата си в IBF, WBA, WBO пояси, това ще бъде първа борба, откакто съумя да си ги върне от Анди Руиз.

“Най-голямото събитие на сцена “Уембли”. желая да благодаря на всеки един от двамата - Джошуа, Кубрат, на всички за хубавичко работа,” това бяха думите на Еди Хърн, с които откри конференцията за едно от най-големите събития в света на бокса за годината, а точно конфликта сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа”

“Знам, че е пандемия, в действителност сложни условия, няма по-голям миг за борбата в тежка катеогория. Искам да благодаря на всички за напъните, с цел да бъде това допустима тази борба на следващия ден вечер в сцена “Уембли.”

Впоследствие Еди Хърн бе по-скоро модератор на изявленията на останалите участници в конференцията и водеше интервютата с двамата боксьори и техните щабове. Хърн приключи с заричане за страхотна борба сред двамата съперници, които, по неговоо мнение, са най-хубавото, което може да се предложи сега.

Битката сред българският кандидат Кубрат Пулев и международният първенец в тежка категоричя на три от четирите боксови федерации Антъни Джошуа стартира на следващия ден от 8 часа българско време и ще бъде предшествана от други осем срещи преди нея. Очаква се гвоздеят на вечерта да стартира след 12 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР