Промоутърът Еди Хърн разкри, че бившият шампион в свръхтежката категория

...
Промоутърът Еди Хърн разкри, че бившият шампион в свръхтежката категория
Коментари Харесай

Еди Хърн чака проект за договор от Фюри

Промоутърът Еди Хърн разкри, че някогашният първенец в свръхтежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа към момента не е получил план за контракт за провеждането на мач против носителя на пояса на WBC Тайсън Фюри.

Самият Цигански крал разгласи, че е изпратил подобен, само че очевидно е прибързал. Въпреки това Хърн е стартирал договаряния с представителите на Фюри за сходен мач.

" Не желая да нервирам никого, само че усещам, че е значимо да кажа какво в реалност се случва, с цел да попада Антъни в неприятна светлина. Първо - не са ни изпращали никакъв контракт. Тайсън излезе и сподели " Пратих контракт ". Но не е пратил нищо.

Промоутърът му Джордж Уорън ми прати имейл с въпрос дали се интересуваме от мач през септември. Ние към този момент бяхме обсъждали изискванията си и мисля, че е елементарно да се провежда.
 Фюри отново предложи на Джошуа да се бият на
Фюри отново предложи на Джошуа да се бият на " Уембли "

Очаква се решене от Ей Джей

Незабавно му се обадих и споделих, че планираме мач през август, както и преговаряме за дуел в Саудитска Арабия с Дионтей Уайлдър през декември. Ако този проект не се придвижи, то ще бъдем щастливи да обсъдим мач против Фюри. Това е всичко ", сподели Хърн.

Идеята на Фюри е двамата с Джошуа да се сразят пред септември на " Уембли ", само че очевидно нещата са в доста начална фаза.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР