Промени в законодателството, инициирани от ГЕРБ и Обединени патриоти, цели

...
Промени в законодателството, инициирани от ГЕРБ и Обединени патриоти, цели
Коментари Харесай

След COVID-19, дават шанс на българите да започнат на чисто без дългове

Промени в законодателството, инициирани от ГЕРБ и Обединени патриоти, цели да се постави точка на безконечния дебитор. Това разгласи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев  Емил Радев Емил Йорданов Радев е варненски юрист и политик. Депутат от ГЕРБ в 41 и 42-то (до юли 2014), който подсети, че това е реалност от дълго време в Европейския съюз.

Ще се вкара 10-годишна отминалост за вземанията от физическите лица. Това е заложено в Закона за отговорностите и договорите.

"Очаквам консенсус в Народното събрание ", разгласи пред Нова телевизия Емил Радев  Емил Радев Емил Йорданов Радев е варненски юрист и политик. Депутат от ГЕРБ в 41 и 42-то (до юли 2014).

"След този интервал на процедура няма да може наложително да се извършва от кредитора това обвързване ", акцентира той.

И изясни, че е значимо България да постави завършек на дълговото иго изключително след рецесията с ковид, която е удари по финансите ни.

Фирми за бързи заеми са подготвени да разсрочват задължения поради пандемията

Емил Радев  Емил Радев Емил Йорданов Радев е варненски юрист и политик. Депутат от ГЕРБ в 41 и 42-то (до юли 2014) сподели, че чака отпор от колекторските компании.

"Виждаме, че Съветът не съумя да откри консенсул. Много е значимо да имаме ясни параметри какво ще могат да употребяват страните членки. Да се употребяват първите 11 милиарда евро. Наистина е изключително значимо за потърпевшите страни. Навсякъде следствията са доста тежки ", разяснява евродепутатът във връзка обстановката в Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР