Промени в Министерството на вътрешните работи (МВР) са необосновани в

...
Промени в Министерството на вътрешните работи (МВР) са необосновани в
Коментари Харесай

Синдикатите в МВР след среща с Главчев: В МВР има спокойствие, искаме да продължи

Промени в Министерството на вътрешните работи (МВР) са голословни сега.

Това съобщи ръководителят на Синдикалната федерация на чиновниците (СФС) в MВР Илия Кузманов след диалозите в остарялата постройка на Народното събрание с избрания за длъжностен министър председател Димитър Главчев. По думите му не са обсъждани лични промени и сега министерството работи умерено. Спокойствието в Министерство на вътрешните работи води до по-добра работа, добави Кузманов.

Той сподели, че Главчев главно е слушал и се е интересувал от положението на ведомството, предава Българска телеграфна агенция.

Искаме резистентност, желаеме индивидът, с който нещо е стартирано, да има опцията да го довърши, дотолкоз, доколкото това нещо е позитивно, разяснява Кузманов и уточни, че не извършват функционалности, свързани с управлението на Министерство на вътрешните работи.

Мога умерено да кажа, че тази „ ледена ера “, която беше към три-четири години с последните министри, не беше от изгода за никого, сподели още Кузманов. Той добави, че не желаят съответно лице, а приказват за принцип. Дори да не беше Калин Стоянов, а различен човек, който се отнася по този метод, ние щяхме да поддържаме отново този човек, сподели ръководителят на синдиката.

Кузманов акцентира, че нито Главчев е загатнал име за длъжностен вътрешен министър, нито до тях са достигнали евентуални претенденти, само че, в случай че не им хареса препоръчаният човек и имат съответните причини, ще го оповестят.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР