Промени в мерките срещу разпространението на COVID-19 в някои европейски

...
Промени в мерките срещу разпространението на COVID-19 в някои европейски
Коментари Харесай

Oт днес: 10-дневна карантина в хотел за пристигащи във Великобритания

Промени в ограниченията против разпространяването на COVID-19 в някои европейски страни. В четири региона на Италия, в това число Тоскана, питейните заведения и заведенията за хранене са затворени, а хората нямат право да напущат региона на местоживеене. В цялата страна продължава да е в действие вечерен час. Германия затвори отчасти границите си с Чехия и австрийската област Тирол.
Пристигащите във Англия от огнища на болест в чужбина от през днешния ден наложително подлежат на карантина в хотел за тяхна сметка. В "червения лист " попадат главно страни от Южна Америка и Африка, само че също и Португалия. 10-дневната карантина коства 1750 паунда на човек, което включва разноските за хотел, превоз и проби. Стаите се резервират авансово през държавен портал.
Предвидени са два теста за COVID-19 - на втория и на осмия ден от карантината. Карантинираните получават позвънявания от управата на хотелите и от името на държавното управление.
Глоби сред 5000 и 10 000 паунда грозят нарушителите. Затвор до 10 години е наказването, в случай че някой скрие, че е бил в страна от "червения лист ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР