Пролетта настъпи с пълна сила. Природата се събужда от зимния

...
Пролетта настъпи с пълна сила. Природата се събужда от зимния
Коментари Харесай

Пролетни милиони от СПОРТ ТОТО

Пролетта настъпи с цялостна мощ. Природата се разсънва от зимния си сън и последователно стартира да трансформира цветовете си. Сезонът носи със себе си и доста шанс и огромни облаги от тотото. До края на месеца следва да бъдат раздадени чисто нов Форд Еко Спорт, LED тв приемник, таблет и преносим компютър, а джакпотите несъмнено не са за изпускане.

Пролетните облаги от СПОРТ ТОТО са многомилионни. Само от играта „ ТОТО 2 – 6/49 “ може да грабнете 4 700 000 лв.. „ ТОТО 2 – 6/42 “ чака своя първи за годината печеливш, който може да се подреди измежду тото милионерите на страната, заемайки 108-то място.

Печалбата там е 1 450 000 лв.. Познаете ли 5 от 50 цифри и една от дванайсетте зодии може да грабнете до 3 000 000 лв.. Вземете присъединяване в игрите на тотализатора тази неделя и станете собственик на някой от пролетните милиони.

Ако пък желаете да подкарате чисто нов автомобил, то сигурно не би трябвало да пропускате идващото изтегляне, тъй като играта „ ТОТО 2 – 6/49 “ идва с цялостна газ към вас с Форд Еко Спорт. Късметлията ще бъде изтеглен посредством чоп всред всички
залози.

От СПОРТ ТОТО припомнят, че можете да вършиме вашите
залози и онлайн на уеб страницата на тотализатора – www.toto.bg. Услугата е налична за всички. Необходимо е да имате регистрация, която се прави бързо и елементарно, а сигурността ви е обезпечена. По този метод можете да участвате в игрите по всяко едно време на денонощието.

След изтеглянето на печелившите цифри незабавно разбирате дали имате облага, защото се отразява в персоналния ви акаунт. Ако срещнете усложнение по време на регистрацията, може да се обърнете към [email protected] и ще получите акуратно подпомагане.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР