Пролетта настъпи, но капризите на времето през март сякаш не

...
Пролетта настъпи, но капризите на времето през март сякаш не
Коментари Харесай

Свеж старт на пролетта с томбола в Lidl

Пролетта настъпи, само че капризите на времето през март като че ли не ни разрешават към момента да усетим цялата палитра от цветове и аромати на сезона. Един от най-бързите, лесни и налични способи да внесем пролетното въодушевление вкъщи е да посетим най-близкия Lidl магазин, където тази седмица веригата е подбрала някои от най-търсените и желани цветни оферти, с които да освежим дома или градината. Те могат да се окажат и чудесна концепция за подарък, когато желаеме да зарадваме или уважим обичан човек с нещо в действителност красиво, свежо и на добра цена. Освен това, тази седмица Lidl споделят “Благодаря ” на всички фенове на цветята със специфична лотария с награди.
Прочетете още
И преди да ви разкажем в детайли за томболата, дано да разгледаме две доста разнообразни, само че еднообразно красиви и налични цветни оферти, които може да открием  тази седмица:

Хризантеми

Това са може би едни от най-популярните и обичани цветни растения, обичайни за градините в България. Светлолюбиви, само че не харесващи директна слънчева светлина, те могат да бъдат идеални и за интериорно решение, когато желаеме да внесем цвят и прохлада вкъщи. Тази седмица. във всички 116 магазина на веригата в цялата страна.

Глоксиния

И дано бъде хубост! Глоксинията е нежна и изящна и е налично решение, когато желаеме да изберем нетипично и скромно стайно цвете. Глоксинията обича постоянно, само че умерено поливане и по опция да бъде засадена в по-голяма кашпа, а в отговор на нашите грижи тя ще ни подари с несравнима хубост, която ще впечатли даже и най-равнодушните посетители..

Сред цветните оферти тази седмица са още: букети от рози или лалета, както и мушкато, фикус, теменужки, орхидеи и доста други растения в саксии, подобаващи за сезона. На цветните лавици в магазините ще има и луковици за засаждане, тъкмо в точния момент за пролетното ободряване на дома и градината.

С тези оферти от Lidl имаме опцията да посрещнем пролетта освен със свежо благоухание на цветя, само че и с един особено основан за нас  пъстър жест. Този късмет въобще не е за изпускане, нали?

И в случай че ви би трябвало спомагателен мотив, с цел да решите да внесете пролетта вкъщи, в този момент може да се включите в специфичната цветна лотария на Lidl, която е дейна до края на тази седмица. С нея веригата споделя “Благодаря ” на всички свои клиенти, които целогодишно избират наличните цветя, подбрани особено за тях във всичките 116 магазина в цялата страна.

Механиката за присъединяване в томболата на най-голямата верига за хранителни

артикули в Европа е доста лесна. Всеки, закупил цвете в саксия или различен тип цвете

в интервала 27 март – 02 април, има късмет да завоюва един от 120 особено

аранжирани букети “Елеганс.. Достатъчно е клиентите да сканират на касата приложението Lidl Plus, след което да потвърдят, още веднъж в него, своето присъединяване в томболата. Печелившите ще бъдат определени на 3 април, а всички спечелили ще бъдат оповестени в мобилното приложение.

Пълните условия за цветната игра на веригата може да откриете

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР