Пролетта е страхотно време да освежите малко дома си, независимо

...
Пролетта е страхотно време да освежите малко дома си, независимо
Коментари Харесай

10 покупки на жилище, които да вземете в епичната великденска разпродажба на Dunelm

Пролетта е ужасно време да освежите малко дома си, без значение дали това е с малко багра, нов диван, в друг цвят възглавници или нов горен матрак, с цел да видите през сезона извънредно комфортно. Особено откакто преди малко беше денят на заплатата и великденските разпродажби в разгара си в този момент е идеалното време да се отдадете на малко интериорна терапия на дребно и да ви помогнем да преминете от хладните, тъмни тонове за зимата към по-ярки трептения - и за по-малко.

Едно място, което е идеално да ви помогне да извършите тъкмо това, е магазинът за домашен артикули Dunelm, който преди малко стартира своята великденска ликвидация, което значи, че изобилието от прелестни домашни продукти към този момент е още по-изгодно с до 50 % от някои напукани скоби, които ще накарат къщата ви да изскочи.

Независимо дали спалнята ви се нуждае от главен ремонт с ново спално долни дрехи, нова рамка и някаква украса, с цел да стане допустимо най-„ дзен “, вашата столова може да извършите с малко сезо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР