Пролетно време през февруари изкараха стотици пловдивчани на разходка в

...
Пролетно време през февруари изкараха стотици пловдивчани на разходка в
Коментари Харесай

Пролетно време изкара пловдивчани навън, Главната се радва на стотици посетители

Пролетно време през февруари изкараха стотици пловдивчани на разходка в центъра. Главната улица е претъпкана в топлия почивен ден.

Не единствено Малък сечко зарадва жителите. Днес по протежението на улицата бе цялостно с улични актьори и музиканти. За следващ път акробатът, който нормално стои пред Пощата, събра погледите на дребни и огромни. Той жонглира с ножове и футболни топки, до момента в който сподели моносайкъл.

Разходката на мнозина се спираше пред сергиите за мартенички, типични за тази част от годината. Докато през вчерашния ден неприятното време и мощният вятър бяха принудили доста от търговците да затворят, през днешния ден всички бяха налице. Пловдивчани се спираха, с цел да прегледат и напазаруват от червено-белите амулети преди Баба Марта да е пристигнала.

Стотици взеха решение пък да се порадват на слънчевите лъчи, комфортно настанени по заведенията на Главната. Припомняме, че през вчерашния ден отпаднаха условията за бизнеса и през днешния ден питейни заведения и нощни заведения ще могат да работят без вечерен час.

Друго обичано място на пловдивчани също се радваше на наличието им. Гребната база бе претъпкана със спортни запалянковци и хора, пристигнали да се поразходят.







Заглавна фотография:Архив
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР