Прокурорът от Враца Емил Петров е бил засечен на странна

...
Прокурорът от Враца Емил Петров е бил засечен на странна
Коментари Харесай

Извънредно! Прокурорът от Враца Емил Петров засечен със СРС-та на странна среща с Борислав Сарафов / скандални снимки/

Прокурорът от Враца Емил Петров е бил засечен на странна среща с шефа на следствието и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов, научи организация BulNews.
В общественото пространство се появиха красноречиви фотоси, на които с изключение на тях са и брата на Петров-Петьо Еврото и брачната половинка на Сарафов.
Снимките са част от прилагани СРС-та по инспекция на КПКОНПИ, обект на която е бил зам.-главният прокурор.
Странната среща е била в добилия скандална популярност ресторант „ Осемтте джуджета “ в София. По информация от медиите това е леговището на Петьо Еврото, където постоянно се привеждат секрети срещи за ликвидиране на бизнеси и съсипването на нарочени от двамата братя персони.
Случайно или не, от 3 години Емил Петров е заместник-апелативен прокурор на София и може с огромна доза възможност да се твърди, че е част от схемите на брат си.
По преписката на КПКОНПИ са били присъединени данни за още срещи сред лицата, огромна част от които на същата локация.
На фотосите ясно се вижда, че Борислав Сарафов носи плик и документи, какъв е този плик, какво има в него, пари ли, какви са тия документи, служебни ли са – това се чака да бъде разровено от съответните органи.
Междувременно във Враца се разяснява, че комбинаторът Емил Петров се е изпокарал с всички локални фактори в правораздаването и към този момент е „ личност нон грата “ в Съдебната палата.
Обществото чака около свадите в прокуратурата да излязат на ярко и данни за подмолната роля на Емил Петров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР