Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда

...
Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда
Коментари Харесай

Софиянец държал и разпространявал хиляди порнографски снимки и видеа с непълнолетни

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда против 38-годишен мъж за държане и разпространяване на нецензурен фотоси и видеа с малолетни лица.

О.С. е упрекнат за това, че от неустановена дата до 18.11.2022 година в апартамент в ж.к. " Младост 2 “ в гр. София, е държал в дисковото пространство на външен портативен корав диск и в дисковото пространство на портативен компютър 1409 видео файла и 5883 фото файла. За основаването на фотосите и видеата са били употребявани лица от мъжки и женски пол, изглеждащи като лица ненавършили 18-годишна възраст. За времето от 20.10.2022 година до 18.11.2022 година О.С. е популяризирал посредством интернет стратегия до непостоянен брой консуматори 219 броя видео файла и общо 4352 фото файла, съдържащи нецензурен материали с лица, изглеждащи ненавършили 18-годишна възраст.

По случая е водено досъдебно произвеждане за закононарушения по член 159, алинея 6 от Наказателен кодекс и по член 159, алинея 4, т. 1,вр. алинея 2 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са разпитани очевидци, конфискувани са голям брой движимости и са направени сложна съдебномедицинска и аудио-визуална художествена експертиза, които поддържат обвинителната теза.

Предстои делото против О.С. да продължи в Софийски областен съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР