Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда

...
Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда
Коментари Харесай

Повдигнаха ново обвинение на Семерджиев за ползване на фалшива шофьорска книжка

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда против Георги Семерджиев за прилагане на неистинско удостоверение за ръководство на МПС, оповестиха от прокуратурата.

Случаят е преди съдбовната злополука през лятото на 2022 година На 14 февруари 2022 година малко след среднощ на кръстовището на бул. „ България ” и бул. „ Гоце Делчев “ в София Семерджиев умишлено се е употребил от неистинен формален документ – удостоверение за ръководство на МПС.

По същото дело условно е наказан и футболистът Иван Бандаловски

На свидетелството е било притурен тип, че е издадено от Конфедерация Швейцария. При осъществена инспекция Г.С. е показал пред чиновниците на Отдел „ Пътна полиция “ – Столична дирекция на вътрешните работи неистинския документ.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 316, вр.чл.308 ал.2, вр.ал.1 от Наказателен кодекс. В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи.

17 секунди са нужни на към този момент упрекнатият за злополуката, с цел да излезе от мощния си автомобил и да побегне

Предстои делото против Семерджиев да продължи в Софийски областен съд.

През април Семерджиев беше наказан на 20 години затвор. Наложеното наказване е общо за няколко закононарушения, за които Семерджиев беше упрекнат.

Той бе приет за отговорен по 5 обвинявания

Най-тежкото от тях е за убийството на Кристин и Хариет, които починаха през юли предходната година на бул. „ Черни връх “, когато бяха пометени от Семерджиев. Осъденият би трябвало да заплати 700 000 лв. обезщетение на околните на Хариет.

В България  присъдите не се събират , а се излежава най-тежката от тях.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР