Прокурор чирпанлия е поискал освобождаването на Г. Георгиев - обвинен

...
Прокурор чирпанлия е поискал освобождаването на Г. Георгиев - обвинен
Коментари Харесай

Стана ясно името на прокурора, искал свобода на Жоро с макетното ножче

Прокурор чирпанлия е изискал освобождението на Г. Георгиев - упрекнат за бруталната експанзия против 18 годишното момиче от Ст.Загора

Чирпанлията Георги Видев е прокурорът, който в правосъдно съвещание е изискал стартирането на независимост на обвинения Г.Георгиев, който бе упрекнат, че е обезобразил някогашната си другарка с макетен нож - това оповестява националния информативен портал dir.bg.

Георги Видев е бил дълготраен началник на прокуратурата в Чирпан и преди няколко години получава покачване и става заместник-ръководител на Окръжна прокуратура Ст.Загора.
Информационният портал цитира извадка от протокола: „ Считам, че определението на Старозагорски областен съд, с което е взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража " във връзка с обвинения Г. Г., е незаконосъобразно и не следва да бъде доказано, защото от събраните по делото доказателства, в частност от направената съдебно-медицинска експертиза, е видно, че на потърпевшата не е породена междинна телесна щета “.

Решението на съда провокира всеобщо неодобрение в цялата страна. След вълна от яд и митинги прокуратурата и полицията в Ст.Загора задържаха още веднъж обвинения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР