Прокуратурата вече работи по сигнала на служебния министър на здравеопазването

...
Прокуратурата вече работи по сигнала на служебния министър на здравеопазването
Коментари Харесай

Прокуратурата: Работим по сигнала на Кацаров срещу Борисов за ваксините

Прокуратурата към този момент работи по сигнала на служебния министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров против някогашния министър председател Бойко Борисов за изявлението му, че на българските жители се слагат Covid ваксини с изминал период на валидност. Това сподели ръководителят на Софийската градска прокуратура Илиана Кирилова.

По думите ѝ инспекцията е комплицирана, тъй като казусът с ръководителя на Българския фармацевтичен съюз Асена Сербезова е посочил, че не е елементарно да се потвърди, че  нечие изявление е всяло ужас в обществото.

От Министерството на здравеопазването се чака отговор за състава, производството и периода на валидност на имунизациите за Covid-19 , сподели Кирилова:

„ След този отговор ще преценим на кои интернационалните институции ще се написа, като естествено ще молим за експедитивност, защото това е значимо за здравето на хората, които си слагат тези ваксини. Които, вие не знаете, само че всеки ден в Градска прокуратура се получават сигнали от най-различни жители, които споделят: Защо сме обречени на гибел, за какво ни поставяте тези ваксини, какво прави прокуратурата, прокуратурата да спре тези ваксини. Прокуратурата няма по какъв начин да ги спре сега тъкмо тези ваксини ", изясни градският прокурор  на София.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР