Прокуратурата в Съединените щати поиска от съда в Чикаго, щата

...
Прокуратурата в Съединените щати поиска от съда в Чикаго, щата
Коментари Харесай

Обвинението в САЩ иска още 25 години затвор за американския певец Ар Кели

Прокуратурата в Съединените щати изиска от съда в Чикаго, щата Илинойс, спомагателни 25 години затвор за американския артист Ар Кели (истинско име Робърт Силвестър Кели) за закононарушения, свързани с детска порнография, заяви АП.

" Единственият метод да подсигуряваме, че Кели няма да извърши наново закононарушение, е да му наложим присъда, която ще го сложи в пандиза до края на живота му ", се споделя в настояването на прокурора. В документа държанието на певицата се дефинира като " садистично, представляващо сериозна опасност за обществото ".

Произнасянето на присъдата е планувано за 23 февруари.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
През юни 2022 година съд в Ню Йорк осъди Ар Кели на 30 години затвор за полов трафик. Певецът беше приет за отговорен по девет обвинявания, в това число изнудване, полова употреба на деца, похищение и рушвет. Като една от жертвите беше посочена някогашната брачна половинка на артиста, за която той се ожени, когато тя е на 15 години.

Роденият в Чикаго арендби артист реализира международна популярност през 90-те години с шлагерите Bump N` Grind, Gotham City, I Believe I Can Fly. Последният от тях, излязъл през 1996 година, донесе на певицата премия " Грами " в три категории. Изпълнителят беше номиниран и за още една премия " Грами " за песента You Are Not Alone, написана от него за Майкъл Джексън.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР