Прокуратурата в Бургас е повдигнала две обвинения на световния шампион

...
Прокуратурата в Бургас е повдигнала две обвинения на световния шампион
Коментари Харесай

Шампионът по щанги Карлос Насар с две обвинения - карал дрогиран и без книжка

Прокуратурата в Бургас е повдигнала две обвинявания на международния първенец по щанги Карлос Насар след пътен случай, при който станало ясно, че той карал без брошура, а дрегер отчел позитивна проба за амфетамин.

Инцидентът с 18-годишния Насар е от нощта против 28 юли, когато полицейски патрул прави опит да спре джипа му BMW7 в региона на Несебър. Тъй като лидерът не се подчинява на разпореждането, следва малко гонене. Колата е спряна покрай поморийското село Каменар. Тогава младежът е тестван с дрегер за опиати, а тестът е позитивна. Той обаче отхвърля да даде кръвна проба, заради което е отведен в ареста на РУП Поморие, довериха осведомени. От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас обявиха, че има сходен случай, само че отхвърлиха да оповестят самоличността на нарушителя.

Според източници на " 24 часа " най-вероятно делото в съда ще се гледа до края на този месец.

Самият състезател обаче отхвърли пред bTV и Нова телевизия да е бил спиран от служители на реда и въобще да е взел участие в сходен случай.

През 2021 година Насар стана европейски вицешампион на шампионата в Москва и международен първенец в Ташкент, напомнят осведомени с кариерата на надарения състезател.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР