Прокуратурата с шокиращи разкрития за брутално убитата жена в Бургас.

...
Прокуратурата с шокиращи разкрития за брутално убитата жена в Бургас.
Коментари Харесай

Прокуратурата с шокиращи разкрития за брутално убитата жена в Бургас

Прокуратурата с шокиращи разкрития за брутално убитата жена в Бургас. Синът на дамата, която беше брутално убита в Бургас в неделя, е направил цялостни признания. Това оповестиха от Окръжната прокуратура.

„ На 21 януари в 04:00 ч. сутринта в МВР-Бургас е постъпил сигнал за намушкана жена на ул. „ Шейново “. Екипът, който отива на място, открива жена на 64 години, без признаци на живот, както и 24-годишният ѝ наследник, престъпно проявен. Жената е открита с голям брой прободни рани по цялото тяло, като синът прави цялостно признания за осъщественото действие “, уточни шефът на ОДМВР-Бургас.

„ Извършителят е нанесъл няколко десетки удара с нож. Нанесъл е пострадвания в региона на гърба, бъбреците и краката на жертвата.

Още гледайте във видеото:

Накрая е споделил: „ Унищожих ѝ бъбрека ”

Не демонстрира никакво страдание, не се разкайва, в противен случай – невъзмутимо декларира, че е „ желал „ да завърши “ майка си бързо, по-хуманен метод. За задачата в началото се е опитал да пререже с нож гърлото ѝ. Тя е оказала опозиция, ножът се е счупил и по-късно е почнал да нанася удари по тялото ѝ “, разясни Георги Чинев от Прокуратурата.

Отзовалите се на сигнала за закононарушението служители на реда заварили на мястото младия мъж и безжизненото тяло на майка му.

Във вторник следва да бъде импортирано искане за непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “

Експертиза ще посочи психологичното му положение. През годините жертвата е подавала многократни сигнали поради агресивното му държание и по тази причина е бил настаняван и лекуван в психиатрия няколко пъти.

Има данни за това, че причинителят е употребявал опиати

и майка му е била мощно обезпокоена от този факт. Най-вероятно тези нейни терзания са довели до възникването на спор и до убийството. Той е живеел на квартира на адреса, където е осъществено закононарушението. Неговата майка е живеела на друго място. По-рано денем мъжът се е оплакал от здравословни проблеми и по тази причина тя е отишла при него ”, разясниха от държавното обвиняване.

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР