Прокуратурата пусна снимки от античната колекция на обвиняемия бизнесмен Васил

...
Прокуратурата пусна снимки от античната колекция на обвиняемия бизнесмен Васил
Коментари Харесай

Прокуратурата пусна снимки на ритони на Васил Божков

Прокуратурата пусна фотоси от античната сбирка на обвинения предприемач Васил Божков в опит да обори изказванията му, че един от ритоните от неговата сбирка е предлаган на свободния пазар, до момента в който се води конфискуван по следствията против него.

Сега от открити и конфискувани неща от античната сбирка на хазартния необут.

На няколко от подбраните фотографии явно се натъртва навръх ритоните, без обаче да се показва дали тъкмо този, за който Божков упреква прокуратура е разполагаем на тях.

Намиращият се в Дубай предприемач Васил Божков на няколко пъти отваря тази тематиката с скъпата му сбирка. Преди два месеца във Facebook той написа: " Все още никой от властта не е дал съответно пояснение за ритона, който беше на пазара. Може би са го върнали, а може би са продали още нещо ".

Божков осведоми, чеедин от ритоните му е засечен да се предлага за обмен на свободния пазар. Става въпрос за ритон, който предходната година е закупен от изложба Yacob's в Лондон, профилирана в ислямско и антично изкуство. Той е конфискуван от българските управляващи на 2 март 2020 година и незабавно по-късно е бил пуснат за продажба на свободния пазар, твърди предприемачът, против който прокуратурата е повдигнала 17 обвинявания.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР