Прокуратурата привлече към наказателна отговорност 34-годишен мъж контактувал с непълнолетно

...
Прокуратурата привлече към наказателна отговорност 34-годишен мъж контактувал с непълнолетно
Коментари Харесай

Задържан е 34-годишен педофил, контактувал онлайн с непълнолетна

Прокуратурата притегли към наказателна отговорност 34-годишен мъж контактувал с малолетно момиче, за да извърши блудствени дейности.

Обвиняемият Г.И. събирал информация за 16-годишното момиче, посредством уебсайт за запознанства и интернет приложение в интервала от 20 декември 2022 година до 15 януари 2023 година Първоначално педофилът си мислел, че комуникира с 13-годишна госпожица и макар, че тя му споделила действителната си възраст, Г.И. продължил с опитите за контакт с нея по полови подбуди.

Обвиняемият е арестуван за 72 часа, като следва да бъде импортиран иск в Софийския областен съд за неговия непрекъснат арест.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.155а, ал.1 от Наказателен кодекс.

(ДАЗД) и Черноморска академия за сигурност откри, че 25% от децата прекарват пет и повече часа дневно в интернет, до момента в който 70% са в онлайн пространството сред един и три часа.

От изследването стана ясно още, че 55% от децата играят онлайн с непознати, а 66% показват, че са получавали предложения за другарство от хора, които не познават. На 22% от учениците непознати са им предложили да се срещнат онлайн , а 21% са получавали оферти за дарове още веднъж от хора, които не познават.

Припомняме, през ноември се с малолетни у нас. В рамките на интервенцията бяха арестувани общо 13 лица и към всичките прокуратурата повдига обвиняване.
 Обвиниха и 13-те, арестувани за разпространяване на детска порнография
Обвиниха и 13-те, арестувани за разпространяване на детска порнография

Установява се дали български деца също са станали жертва

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР