Прокуратурата повдигна обвинения на ученика, пребил учителя си в Садово.

...
Прокуратурата повдигна обвинения на ученика, пребил учителя си в Садово.
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна обвинения на ученика, пребил учителя си в Садово

Прокуратурата повдигна обвинявания на ученика, пребил учителя си в Садово. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.
Районна прокуратура – Асеновград следи бързо произвеждане за осъществени на 19 септември 2017 година безчинство и нанесена от възпитаник телесна щета на преподавател от Професионална Селскостопанска гимназия - гр. Садово. Към момента са повдигнати обвинявания на А.Г., на 17 година, възпитаник в 12 клас в Професионална Селскостопанска гимназия - гр. Садово, за безчинство, осъществено с особена смелост и цинизъм, и нанасяне на лека телесна щета на преподавател. В хода на следствието е открито, че точно той е причинител на посочените незаконни похищения.
Обвиняемият А.Г. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, като следва да бъде преценено дали ще бъде импортирано искане в Районен съд – Асеновград за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Извършени са разпити на откритите по делото очевидци, назначени са съдебно-медицинска експертиза на потърпевшия преподавател и съдебно-психиатрична експертиза на обвинения. С протокол за непринудено предаване по делото е привързан, като материално доказателство, дървен прът, с който обвиненият А.Г. е нанесъл удар на потърпевшия.
Делото ще бъде завършено в законноустановения период за осъществяване на бързо произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР