Прокуратурата, полицията и специалните служби провеждат задълбочени разследвания срещу няколко

...
Прокуратурата, полицията и специалните служби провеждат задълбочени разследвания срещу няколко
Коментари Харесай

Задава се нова порция арести на мастити бизнесмени

Прокуратурата, полицията и специфичните служби организират задълбочени следствия против няколко столични предприемачи, за които има съмнения, че са прекрачили жестоко закона и са ощетили държавната хазна от укрити налози.

Костюмираните хитреци, за които се потвърди, че са направили данъчни закононарушения, ще се окажат зад решетките, без значение от привидното им успокоение и разточителен метод на живот обагрен с луксозни къщи, екзотични круизи и лимузини за стотици хиляди евро.

Въпросните персони небрежно могат да се снабдят с етикета " Нон грата ", макар че някои от тях са си помислили, че магистратите няма да протягат ръка на повече ВИП тарикати, след мерките  против Баневи, Стайков и оповестената за търсене по у нас и по света фамилия Арабаджиеви.

Новата порция предприемачи могат да се озоват в следствения арест на столичния бул. " Г.М. Димитров " 42, който надали ще им се стори толкоз комфортен колкото хотелите на Малдивите. Настаняването зад решетките надалеч няма да реши проблемите им, тъй като по-късно те ще се озоват в менгемето на КПКОНПИ.

Мегакомисията " Антикорупция " работи със светкавични обезпечителни ограничения на банкови сметки и парцели във връзка с лица, които са погазили правораздаването. Така че макар задаващите се минусови температури в България някои от прегрешилите предприемачи могат да си помислят, че са попаднали в изпепеляващите жеги на тропиците. Но това ще е правилно единствено във връзка с незаконните им приходи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР