Прокуратурата е разпитвала в съда жестоко пребития през миналата година

...
Прокуратурата е разпитвала в съда жестоко пребития през миналата година
Коментари Харесай

Година по-късно: Слави Ангелов носи белези от побоя за цял живот

Прокуратурата е разпитвала в съда грубо пребития през предходната година основен редактор на " 168 часа " за негов материал, касаещ Васил Божков и историята към предприемача. Това сподели той самият в изявление за Българска национална телевизия, откакто даде показания пред Специализирания углавен съд.
Припомняме, че отидоха на съд за побоя, като техните имена се показват с букви. Засега няма доказателства за какво е поръчан побоят.
 Следите към крайни последователи на Левски за побоя над Слави Ангелов са много Следите към крайни последователи на " Левски " за побоя над Слави Ангелов са много
Любомир Костадинов по прякор Любо Младежа влезе в полезрението на проверяващите като забъркан в побоя над основния редактор на " 168 часа "...
За самия случай, Слави Ангелов споделя, че го е нападнал мъж с маска на бели черепи. Той го е блъснал в лицето, до момента в който се разминавали и при удара журналистът пада, удря си главата и губи схващане. Свестява се чак когато минувачи към този момент са се опитвали да му оказват помощ.
Ангелов описа и, че има съществени перманентни провали след побоя. Той има проблеми с краката, откакто е бил налаган с стоманени лостове - за благополучие, по време на тази свирепост, журналистът е бил в безсъзнание, само че след това е носил гипс 3 месеца. Освен това, поради напрежението има вирусни инфекции на очите и 3 пъти ги е лекувал.
Делото продължава на 1 април.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР