Производителят на здравословните снаксове спечели две престижни награди. Чипсът от

...
Производителят на здравословните снаксове спечели две престижни награди. Чипсът от
Коментари Харесай

Rice UP! с поредна оценка от професионалисти и потребители

Производителят на здравословните снаксове завоюва две влиятелни награди. Чипсът от кафяв пълнозърнест ориз Rice UP! се отличи като най-хубав нов хранителен артикул в Progressive awards 2019 и беше отличен с приз за нововъведения в класацията „ Продукт на годината “, в категория „ здравословен чипс “, определян от потребителите*

„ Горди сме, че нашите артикули, които са към този момент доста високо оценени в над 55 страни получиха най-високата оценка от консуматори и експерти от сектора и в България “ – показа Мая Герасимова, шеф Маркетинг и продажби.

Двете награди са огромен триумф за българската компания, само че не и изненада. Още през 2017 година здравословният чипс със суперсемена “RICE UP!” беше финалист в два състезанието за иновация не къде да е, а тъкмо в континента на ориза – Азия, на международните изложби – SIAL Jakarta в Индонезия и SIAL MIDDLE EAST в Абу Даби – Обединени Арабски емирства.

Иновативният артикул Rice UP!

Rice UP! е постоянно в крайник с трендовете в храненето. Натурални съставки, без глутен, без пържене, и то веган – здравословни оферти, които доставят откровено наслаждение за сетивата. Именно нововъведенията са основен миг в създаването на марката, която трансформира културата на хранене и прави снаксовете освен извънредно вкусни, само че и здравословни. Rice UP! е единственият оризов чипс на пазара, който се прави от цели зърна пълнозърнест ориз. По този метод здравословните изгоди са съхранени в най-голяма степен и това слага снакса в челните места за най-хубав нов артикул в хранителния бранш и най-иновативен артикул.

Познаването на потребителите носи триумфи

Водещ фактор е и удовлетворението на потребителските стремежи. Богатата гама на продуктите се дължи точно на познаването на потребителите и цели да задоволи даже най-претенциозните усети. От компанията са безапелационни, че колкото повече хората се интересуват от здравословния метод на живот, толкоз повече здравословни и вкусни други възможности ще предлага пазарът, с цел да може да отговори на техните потребности. Нещо, което Rice UP! прави към този момент съвсем 3 години и то извънредно сполучливо.

Предизвикателствата водят до нови хоризонти

Предизвикателствата на пазара са значими, само че от компания са уверени, че правиш ли нещо потребно и здравословно и то се продава с подобен триумф, това дава още повече сила, ентусиазъм и възторг за нови артикули и новаторска връзка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР