Производителите на електрически велосипеди се стремят да представят на пазара

...
Производителите на електрически велосипеди се стремят да представят на пазара
Коментари Харесай

Електрическият велосипед Fiido Titan с три батерии изминава 400 км с едно зареждане

Производителите на електрически колела се стремят да показват на пазара нови модели, които да се отличават от конкуренцията. Една от главните трендове е появяването на електрически колела, оборудвани с голям брой акумулатори, с цел да се усили оптимално пробегът. Новият електрически велосипед Fiido Titan с три акумулатори може да измине до 400 км и да доближи скорост от 45 км/ч. Велосипедът се отличава с мощния си мотор, комфортния дизайн и опцията да транспортира товари с тегло до 200 кг.

Fiido Titan се разграничава от другите модели на китайската марка Fiido с по-солидната си структура и необятните си 10 см колела, което го прави подобаващ за каране по всевъзможни терени. Ниската рамка го прави елементарен за потребление от необятен кръг колоездачи, а амортизиращата вилка усъвършенства комфорта при каране.

Двете акумулатори са аварийни, а едната е вградена в рамата. При поредно потребление на трите акумулатори пробегът на велосипеда се усилва до 400 км. Превозното средство е оборудвано с електрически мотор с мощ 750 W, който дава опция да се развива скорост до 45 км/ч. Велосипедът поддържа пет режима на каране, които могат да се превключват посредством сензорен екран на кормилото.

Товароподемността на електрическия велосипед е 200 кг. Има и комфортна стойка за багаж.

Fiido Titan с тройна батерия се продава в формалния уеб уебсайт на производителя при цена от 2397 $. Но се предлага и модел с една батерия за 1699 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР