49-то Народно събрание като предишните няколко парламента приключва мандата си

...
49-то Народно събрание като предишните няколко парламента приключва мандата си
Коментари Харесай

Тома Биков: Опитът за революционна ситуация приключва без успех


49-то Народно заседание като предходните няколко Народното събрание завършва мандата си предварително, прави го по подобен метод с обиди, само че без безапелационни резултати. Максималното произвеждане на ругатни, обиди и заклинания не води до политически, стопански и публичен проект . Това мнение изрази в декларация от трибуната на Партийния дом депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков. С заявления по традиция излязоха с изключение на от ГЕРБ-СДС, и от Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Възраждане.

По-добре ли е икономическото, финансовото, положението на публичната и медийна среда след този опит, в който участваме всички дружно няколко Народното събрание и години, запита Биков.

Според него няма усъвършенстване в работата на законодателния орган .

Тома Биков се надява, че след предварителните избори българският политически живот ще се върне към разпоредбите на демократичната политика и ще спре да опитва несполучливо, ще спре да ползва нововъведения и ще се върне на разпоредбите , изковани отпреди 300 години. В демократичния свят ръководството се господства от спечелилите публично доверие, а не от тези, които споделят, че постоянно са прави, сподели Биков. Той счита, че хората ще дадат явен знак за нормализация в страната.
 Има Такъв Народ чака Движение за права и свободи да кумуват за нова сглобка
Има Такъв Народ чака Движение за права и свободи да кумуват за нова сглобка

49-ото Народно събрание би трябвало да си върви

Той е на мнение обаче, че политическата рецесия не пречи на хората да работят и да усилват Брутният вътрешен продукт, само че сигурно им пречи да живеят предвидимо . Опитът за революционна обстановка завършва без триумф, моделът бе демонтиран, само че се оказа, че революционерите нямат капацитет да формулират и инсталиран нов модел, разкритикува Тома Биков ръководството на ПП-ДБ.

Тома Биков се надява народните представители да осъзнаят, че легитимността на институциите зависи от публичното доверие , а не от свръхцелите на обособени политици, оттатък заблудите на изпълнимите стремежи. ГЕРБ ще се въздържат да вземат участие в борба във връзка с техни сътрудници и съперници сътрудници, като ще водят положителна предизборна акция.

Биков се надява 50-ото Народно заседание да бъде ангажирано с проблемите на хората , а не с личностните проблеми на депутатите.
 Нинова за 49-то Народно събрание: Нямаше изменена мафия, а мафиотизирана смяна
Нинова за 49-то Народно събрание: Нямаше изменена мафия, а мафиотизирана смяна

Отива си най-вредният парламент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР