Произнесената вчера ефективна присъда срещу Алексей Навални е ключов момент

...
Произнесената вчера ефективна присъда срещу Алексей Навални е ключов момент
Коментари Харесай

Ню Йорк таймс: Присъдата на Навални – ключов момент за Русия и Путин

Произнесената през вчерашния ден ефикасна присъда против Алексей Навални е основен миг за Русия на президента Владимир Путин, разяснява в сряда вестник " Ню Йорк таймс " .

Досега съветските управляващи даваха на гневния критик на Кремъл къси присъди от по няколко седмици, с цел да не позволен той да се трансформира в политически страдалец. Западни лаборатории потвърдиха, че през август предходната година съветски сътрудници са пробвали да го убият посредством отравяне. Сега решението да бъде пратен в пандиза лишава политическия пейзаж в Русия от неговия глас, само че може да придаде сила на неговите последователи и да породи още обществени митинги против Путин, отбелязва изданието.

В публикацията се цитират думите на Навални пред съда през вчерашния ден, че " не може да бъдат затворени стотици хиляди " и че " от ден на ден хора ще осъзнават това, а когато го осъзнаят - и този миг ще пристигна - всичко това [режимът на Путин] ще се разпадне, тъй като не можете да пандизите цялата страна ".

В публицистична публикация на същия вестник се установи, че на подсъдимата пейка през вчерашния ден е бил Алексей Навални, само че в действителност Владимир Путин и неговата " корумпирана кохорта " са изправени пред съда. Наглед това е чиста победа за Путин, който на процедура се разгласи за доживотен президент с цялостен надзор върху съдилищата, полицията, формалните медии и разнообразните комплицирани принадлежности, включително смъртоносни химически сътрудници. Путин може да държи Навални вечно в пандиза или да провежда съдбовен " случай ", в случай че пожелае. Но в тази сага за Давид против Голиат 44-годишният Навални съумя посредством своята неподправена смелост и упоритост да накара Путин да мине в защита. И в този момент, след публикуването в " ЮТюб " на унищожителното видео за луксозния замък на брега на Черно море, Навални остави на президента малко благоприятни условия с изключение на да го прати в трудов лагер и да го трансформира в всесилен знак на съпротивата, заключава " Ню Йорк таймс ".

Алексей Навални се появи като смел човек и това сложи Кремъл в мъчно състояние, извежда в заглавие " Лос Анджелиз таймс " . Още от царско време съветските автократи се стремят да смажат политическите съперници. И сякаш Кремъл още веднъж прибягва до тази изпитана от времето тактика, само че пригодена към новото време, акцентира създателят на публикацията, който е старши помощник в " Ранд корпорейшън ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР