Програмата SportAnalytik тества и открива индивидуалния спортен талант на всяко

...
Програмата SportAnalytik тества и открива индивидуалния спортен талант на всяко
Коментари Харесай

Финалистите в ПРОМЯНАТА: SportAnalytik за всяко българско дете

Програмата SportAnalytik тества и открива самостоятелния състезателен гений на всяко дете. Целта на платформата не е да намира професионални спортисти, а да даде достоверна и на практика основана информация в кой спорт едно дете би разкрило най-голямо задоволство и наслада, с цел да усъвършенства физическото си здраве и спортната си просвета.

Основен мотор на програмата в България е Андрей Андреев – някогашен играч по тенис, някогашен изпълнителен шеф на Националния Тенис Център в София към Българска Федерация по тенис, притежател и управител на спортни клубове в България, Австрия, Хърватия и Китай. Международният му опит се простира от София до Пекин, където е бил състезателен шеф на най-голямото интернационално учебно заведение Dulwich College International.

    • Как бихте описали активността си в три фрази? 

Програмата SportAnalytik тества и открива самостоятелния състезателен гений на всяко дете. Физическите умения на децата се мерят с 9 занимателни физически теста, резултатите от които се вкарват в профилиран програмен продукт. С помощта на логаритъм се дават самостоятелни отчети за подобаващ спорт за всяко тествано дете и неговия присъщ физически гений, който може да развие.

    • С какво вашият план способства за по-добрия живот на децата и младежите в България? 

Ние сме спортни запалянковци с голям професионален опит в региона на спорта и образованието. Спортът е източник на позитивни страсти и неразделна част от нашия живот. Не желаеме да приемем актуалните отрицателни трендове за понижаване на спортната интензивност на децата. Затова създадохме плана SportAnalytik, който е ориентиран към мотивирането на децата да спортуват, с цел да им доставим наслада от придвижването. Вярваме, че изборът на подобаващ спорт е от основно значение за развиването на децата. Целта на SportAnalytik не е да открива професионални спортисти, а да достави наслаждение на всяко дете, като разкрие неговия състезателен гений!

    • Какво ви накара да се включите в ПРОМЯНАТА? 

Любопитство и предпочитание за смяна. Също по този начин и опция за SportAnalytik България да доближи до повече хора.

    • Кой е най-големият ви тласък в работата като обществен бизнесмен? 

Изморен след завършило събитие на SportAnalytik България, да видя насладата в очите на децата, тяхното задоволство от добре свършената работа и гордостта им, че са разкрили верния за тях спорт. Също по този начин и да видя удовлетворени родители на които сме икономисали доста време, нерви и средства.

    • Коя е ПРОМЯНАТА за децата и младежите на България, която желаете да видите в идващите 10 години? 

Голямата ми фантазия е едно младо общество от дейни и здрави физически деца и подрастващи, които имат висока здравна и двигателна просвета. Деца, упражняващи спорт, който ги изпълва с наслада и задоволство.

    • Кое е най-голямото предизвикателство, с което сте се сблъсквали?

Отхвърляне на концепцията за упражняване на спорт за наслаждение от част от обществото. Нежелание и индиферентност на родителите да запишат детето си на спорт.

    • Как си представяте триумфа като обществен бизнесмен? 

Лично задоволство и безрезервна помощ и поддръжка за решение на един наболял проблем – детското затлъстяване и неналичието на двигателна просвета.

    • Защо смятате, че хората би трябвало да поддържат вашата самодейност? 

SportAnalytik България оказва помощ освен на децата, само че и на родителите в решението кой спорт е най-подходящ и какъв е естествения гений на детето. По този метод децата стартират да спортуват, да са физически дейни, което води и до по-добро качество на живот. Все отново здравето е най-важно.

Всеки искащ може да гласоподава за един от финалистите в ПРОМЯНАТА до 23:59 часа на 24 октомври, като даде своя глас на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР