Програма Детско здраве“ отново ще посети Бургас, съобщават от Пирогов“.Едни

...
Програма Детско здраве“ отново ще посети Бургас, съобщават от Пирогов“.Едни
Коментари Харесай

Програма „Детско здраве“ отново гостува в Бургас

Програма „ Детско здраве “ още веднъж ще посети Бургас, оповестяват от „ Пирогов “.

Едни от най-хубавите експерти по детски заболявания от София ще прегледат деца от града в края на седмицата. Лекарите са част от Програма „ Детско здраве “, в която вземат участие водещи експерти от болница „ Пирогов “ и лекари от Столична лекарска гилдия.

Прегледите се организират по покана на регионалния шеф на Бургас проф. Мария Нейкова.

Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология, неврохирургия, урология, хирургия, кардиология, неврология, ендокринология, дерматология, педиатрия, образна диагностика, АГ и офталмология. Те ще преглеждат гратис деца от 0 до 18 година в ДКЦ 1 в града.

Прегледите ще се правят на 10 юни, събота, от 9.00 ч до 14.00 ч в постройката на ДКЦ 1, гр. Бургас, бул. Стефан Стамболов 73.

Децата, които са с хронични и съпътстващи болести, би трябвало да носят за прегледа цялата здравна документи, съпровождаща болестта.

Желаещите родители могат да се възползват от опцията, като авансово си запишат час на регистратурата на лечебното заведение – всеки работен ден в интервала 6-9 юни от 14:30 ч. до 17:00 ч., както и на телефони: 056/810-571, 056/859-751.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР