Проговори учителката, която лъсна в скандално видео с насилие над

...
Проговори учителката, която лъсна в скандално видео с насилие над
Коментари Харесай

Майката на битата като куче ученичка избухна: Има травма, опиква се

Проговори учителката, която лъсна в скандално видео с принуждение над ученичка, в ОУ "Неофит Рилски " в Горно Драглище. Освен нея мнение изрече и майката на потърпевшото дете.



"Предполагам, че всички се досещате, че това, което се виждате не е встъпление. Ние реагирахме и успяхме да предпазим да не се случи някакъв по-сериозен случай ", поде учителката Райка Калоянова.

"Преди това децата стартират да се занимават с всякакви неща и влизат и излизат от класната стая. Имаше звук и олелия и се опитахме да ги податлив ", продължи тя.

"Отидох до тоалетна и чух, че стартира да се тряска и да се вика. Конструкцията на вратата е дървена, има и стъкло. Можеше да стане ужасно, в случай че се счупи вратата ", счита Калоянова.

"Не знам какво ми е прекомерно на реакцията, в случай, че има обстановка, в която децата не могат да се озаптят ", отсече тя.

В диалога се включи и смутената майка на потърпевшото дете:

„ Моето момиче ми сподели, че тя е ходила до тоалетната, влезнала си в стаята, само че врата към този момент е била развалена. Течението е треснало вратата ", поде обезпокоената родителка.

"Едната госпожа я е удряла, след това е пристигнала и другата да я скубе и удрят. Моето момиче е яло пердах. Да кажат, че ще я изключат, не да я бият две дами ", отсече дамата.


"Когато са се оплаквали от детето, постоянно съм взимала ограничения. Отгледала съм го детето от малко месо. Как ще ми бият детето . Вижте клиповете, дано цяла България да види какво вършат с моето момиче , това да не е куче . Бива ли такова нещо, хора ", запита тя.

Калоянова сподели, че с чиста съвест може да каже, че просто е разпиляла косата на детето и не е била никого.

Директорът на школото също се включи в диалога и отсече, че се разграничава от дейностите на колежката му Калоянова и за него преди всичко е здравето и животът на ученика. След образователни занимания през днешния ден ще съберем педагогичен съвет и ще вземем решение.

"Децата имат слаба душeвност. Започна да се опиква, не желае да пристигна на учебно заведение. Директорът знае доста добре, че детето ми е било бито, дано се видят и фрагментите от камерите в учебното заведение ", прикани майката на детето.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР