Профилът във „Фейсбук“ „Синя Приказка“, който придоби популярност заради достоверната

...
Профилът във „Фейсбук“ „Синя Приказка“, който придоби популярност заради достоверната
Коментари Харесай

Левски ще подпише цели три договора с новия си спонсор

Профилът във „ Facebook “ „ Синя Приказка “, който закупи известност поради достоверната си информация за Левски, разкри детайлности за идния контракт сред клуба и „ Палмс Бет “.

Става ясно, че със „ сините “ договорът няма да е единствено един, а три и ще покриват разнообразни посоки. Един от тях ще е обвързван с прекачване на маркетинговата активност от клуба към букмейкъра.

Предстоящото обвързване на Левски с „ Палмс Бет “ ще подсигури напълно съществуването на клуба за последните пет години.

Публикацията на " Синя Приказка " във " Facebook ":
Договорът с Палмс бет няма да е един, а ще са три. Покриват разнообразни посоки - Спонсорски, за мърчандайз, и един за аутсорсване на цялата маркетингова активност от Левски към Палмс Бет. Договора е огромен и това е една от аргументите да се случва по постепенно. Затова и някои от ръководителите на Левски бяха споделили, че подобен контракт до в този момент в България не е подписван. С този контракт, Сираков подсигурява напълно съществуването на клуба през идващите 5 години. Това значи, че даже и да си тръгне през днешния ден, след него клуба ще е подсигурен. Това до в този момент не се е случвало, тъй като след всеки притежател парите в клуба се спираха и Левски беше пред банкрут и се чакаше да пристигна идващия да покрие някаква финансова дупка с цел да може да стартира тима сезона. Това в този момент ще бъде избегнато посредством напълно на Сираков и Павел Колев. Използвах думата „ битие “, тъй като парите от Палмс Бет ще обезпечат битие, само че за някакво по бързо развиване към триумфи, хората от Левски ще би трябвало да се постараят да намерят най-малко още един спонсор с сходни параметри...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР