Профилът на Бел не се различават много от тези на

...
Профилът на Бел не се различават много от тези на
Коментари Харесай

Бременна моделка в шестия месец ядоса мрежата с плосък корем

Профилът на Бел не се разграничават доста от тези на други звезди. Тя споделя снимки от всекидневието си и работата си като модел. Бел не се срами да демонстрира тялото си и постоянно показва невероятната си фигура в разголени фотоси. Този път момичето качи кадър от фотосесия край басейн, отбелязвайки шестия месец от бременността си.



Феновете й са меко казано изумени от видяното. Както и да погледнете, на фотографията няма и диря от бременното й коремче, което към този момент би трябвало да е изпъкнало и завършено.


Мнозина с учудване настояха Бел да разкрие диетата и подготвителната си стратегия, само че и доста критици я заподозряха в машинация, написа Daily Star.

"Изобщо не проличава да си бременна. Ти си красива, само че за какво би трябвало да лъжеш за такива неща ", ядосва се един консуматор.

"Това бебе е нещо доста мъничко ", споделя подозренията си различен почитател на моделката.



Бел понесе удара с достолепие и изясни на невярващите, че всичко зависи от генетиката на тялото, а бебчето й пораства не както нормално, а към гърба. Тя не гладува, а съблюдава особено направен от лекарите режим и е понижила работата на половина, с цел да е сигурна, че ще роди едно крепко бебе.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР