Професорът от ИТН счита, че ще минат бариерата от 4%Предизборни

...
Професорът от ИТН счита, че ще минат бариерата от 4%Предизборни
Коментари Харесай

Андрей Чорбанов: Парламентарната република не е най-добрият вариант

Професорът от Има Такъв Народ смята, че ще минат бариерата от 4%

Предизборни и следизборни сметки - кои ще излязат правилни?

" Ще минем бариерата от 4%. Смятам. че хубавичко мисъл у хората ще види какво от обещаното е свършено и какво в действителност е направено за интервала, в който ние бяхме в Народното събрание. Ние в никакъв случай не сме определяли цялостната политика. Ние бяхме тази част, без която не можеше да има държавно управление и не можеше да бъде гласувано нищо ", заяви проф. Андрей Чорбанов от ИТН в студиото на  " Денят ON AIR " по.

Под думите му това, с което аплайват в бъдещото Народно заседание, са техните стратегии.

" Голяма част от конфликтите, които породиха в Народното събрание, бяха на база неспазване на предизборните обещания и тези стратегии, с които ние сме изпратени там ", добави той.

" Това, което не трябва да става, е да се минава положителният звук. Какъвто и да бъде резултатът, Народното събрание ще бъде доста фрагментиран. Много от организациите настояват, че няма да бъдат с този и оня, само че доста мъчно ще се направи съглашение, с цел да има работещо държавното управление, от каквото страната има най-вече потребност в този миг ", уточни проф. Чорбанов пред Bulgaria ON AIR.

Гостът посочи, че съблюдават техните ползи и тези на жителите, които са ги изпратили в Народното събрание.

" Това, което се видя в последните години е, че парламентарната република не е най-хубавият вид. Няма връзка сред обособените групи управляващи. Трябва да се направи нещо, с цел да има работещо държавно управление. Нека хората да кажат дали биха се уповавали значително на президента като институция ", разяснява професорът.

И заключи, че акцията ще стартира на следващия ден и ще имат опция да се срещнат с техните гласоподаватели и да отговорят на въпросите, които ги вълнуват.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР