Професионалният танцьор Калоян зае мястото на колегатa си Иван в

...
Професионалният танцьор Калоян зае мястото на колегатa си Иван в
Коментари Харесай

Не си поплюва: Емануела хвърли око на новия си партньор в „Денсинг старс“

Професионалният танцьор Калоян зае мястото на колегатa си Иван в „ Денсинг старс “. Досегашният сътрудник на Емануела избяга oт нея като демон от тамян, откакто тя се опита да разбие фамилията му. На подготовките тя се държеше фамилиарно с него и на драго сърце го командваше, а той изглеждаше крепко лапнал въдицата.

Калоян пасна като ръкавица на Емануела и тя се трансформира в звездата на вечерта. Изпълни пламена румба и покори журито и публиката.

Ти се прероди! “, похвали я Франциска. „ Имаше придвижване на ханша и неповторим съблазън! “, възкликна Илиана Раева.

Съдиите бяха прелестно сюрпризирани и ги наградиха с цели 35 точки.  Така двамата заеха първо място във краткотрайното класиране.

Водещата Алекс Раева разгласи, че Иван неoчаквано е напуснал предаването – всички се сещаме за какво. Най-вероятно половинката му в живота не е издържала на сходно оскърбление.

" Вие виждате занимателната част от шоуто. Но до момента в който го вършим, животът си тече с всички хубави и не толкоз приятни случки в него. Един от нашите експерти се постанова да се отдръпна от надпреварата към този момент. Така се оформи нова двойка ", сподели тя, а Краси Радков показа Калоян.

Източник:  blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР