Професионалният празник на МВР – 5 юли бе отбелязан в

...
Професионалният празник на МВР – 5 юли бе отбелязан в
Коментари Харесай

С водосвет в Благоевград отбелязаха професионалния празник на МВР

Професионалният празник на Министерство на вътрешните работи – 5 юли бе маркиран в ОДМВР-Благоевград с водосвет, отслужен от Негово високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим.

От заместник-министъра на вътрешните работи Кирил Ценкин, шефа на Групово дело „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “ основен комисар Димитър Андонов, шефа на ОДМВР-Благоевград старши комисар Георги Кандев, шефа на РДПБЗН-Благоевград комисар Валентин Василев, господин Стоян Христов – регионален шеф на област Благоевград, и посетители на тържеството бяха поднесени цветя на паметната плоча в двора на дирекцията, а на тържествено заседание по случай празника зам. министър Ценкин поздрави полицейските чиновници от името на управлението на Министерство на вътрешните работи и персонално от свое име.

„ Благодаря за вашето усърдие, за вашата отговорност, за вашия труд! Убеден съм и имам вяра, че с взаимни старания и колегиална поддръжка, със единодушие и висок морал, ще подходим и при осъществяването на всички идни задания. Искам да изразя уважението си към всеотдайността и професионализма, с които посрещате провокациите на днешния динамичен и под напрежение делник и да пожелая на вас и вашите фамилии здраво здраве, професионални триумфи и благополучие! “ – сподели той и пожела да бъдат здрави и да съхраняват традициите на тази високоотговорна специалност.

По мотив празника за реализирани високи професионални резултати и значителен принос при осъществяване на служебните отговорности със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов с отличие „ ПОЧЕТЕН ЗНАК “ НА Министерство на вътрешните работи – III СТЕПЕН бяха наградени: Комисар Димитър Ичев – шеф отдел „ Охранителна полиция “, младши контрольор Васил Колев – старши служител на реда в група „ Охранителна полиция “ в РУ-Разлог, основен контрольор Сергей Алексов – шеф на бранш „ Пътна полиция “ в отдел „ Охранителна полиция “ и основен контрольор Петър Пелтеков– шеф на бранш „ Охранителна полиция “ в 02 РУ-Благоевград.

За реализирани високи резултати и значителен принос при осъществяване на служебните отговорности с отличие „ ПИСМЕНА ПОХВАЛА “ са наградени 14 чиновници на ОДМВР-Благоевград.

За реализирани високи резултати в служебната активност, съответен значителен принос при осъществяване на служебните отговорности с „ КОЛЕКТИВНА ПАРИЧНА НАГРАДА “ са наградени 33 чиновници на бранш „ Български документи за идентичност “ при ОДМВР-Благоевград, а с „ ИНДИВИДУАЛНА ПАРИЧНА НАГРАДА “ – 7 чиновници на ОДМВР-Благоевград.

За проявена разпоредителност и реализирани високи професионални резултати при осъществяване на служебните отговорности с „ ОБЯВЯВАНЕ НА БЛАГОДАРНОСТ “ са наградени двама чиновници на ОДМВР-Благоевград.

За проявена разпоредителност и реализирани високи професионални резултати при осъществяване на служебните отговорности с „ ОБЯВЯВАНЕ НА БЛАГОДАРНОСТ “ от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров са наградени 2 ма чиновници на ОДМВР-Благоевград.

За реализирани високи резултати и значителен принос при осъществяване на служебните отговорности с отличие „ ПИСМЕНА ПОХВАЛА “ са наградени 18 чиновници на ОДМВР-Благоевград.

Към чиновниците с признателност и самопризнание се обърна и старши комисар Георги Кандев, който им пожела да бъдат здрави, виновни и задоволени от работата си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР