Професионалната лига на бойците PFL е на път да стартира

...
Професионалната лига на бойците PFL е на път да стартира
Коментари Харесай

PFL стартира европейска лига с $1 млн. за победителя

Професионалната лига на бойците PFL е на път да започва нов европейски сезон в ММА боевете, като спечелилият ще завоюва целия награден фонд - зашеметителните 1 млн. $. Сезонът ще е във формата на шампионат, като всеки играч ще има 2 постоянни багра, в които ще се печелят точки по метода на успеха. След това ще започват плейофи.

Първите четири от всяка категория отиват на полуфиналите, където спечелилите ще се срещнат в спор за премията от 1 млн. $. Следващата година за първи път в историята на PFL конкуренцията ще се състои в Европа, написа вестник „ Сън “.

Победителите ще си обезпечат и цялостен контракт с PFL. Тази година полуфиналите ще се проведат в границите на 3 седмици през август. Битките стартират в Ню Йорк на 5-и, само че по-късно се местят в Кардиф и в Лондон идващите два уикенда. Във всичките тези вечери осем бойци в четири разнообразни мача ще играят за класиране в европейската лига през 2023 година

„ Щастлив съм да разглася, че PFL стартира конкуренция в Европа през 2023 година, с цел да разшири още повече ММА спорта и да продължи експанзията на PFL в Европа “, разгласи Пийт Мъри, изпълнителен шеф на PFL.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР