Професионалистите са на първа линия в борбата срещу Covid-19, а

...
Професионалистите са на първа линия в борбата срещу Covid-19, а
Коментари Харесай

Изявени медици от Варна ще пътуват до Париж и Милано

Професионалистите са на първа линия в битката против Covid-19, а пътуванията са награди за тях от най-големия търговски център в морския град Grand Mall

 

На гала под наслова „ На медиците с обич “ на 15 юни Grand Mall връчи своите награди на изявени медици от Варна, които повече от година са на първа линия в битката против пандемията от Covid-19. Гости на събитието бяха заместник-областният шеф Георги Георгиев, заместник-кметът на Община Варна Коста Базитов, кметът на регион „ Младост “ Христо Христов, почетните консули на Република Израел във Варна проф. доктор Красимир Методиев и в Бургас Орлин Мандов.



Гостите приветства шефът на мола Иво Генов, който означи, че концепцията за премиите е на шефа на Grand Mall Офер Миретцки, и това е още една демонстрация на обществената отговорност на най-големия търговски център във Варна. В последните години молът имаше поредност от жестове към жителите на морската столица. Сред тях са дарението на автомобил за МБАЛ „ Св. Анна “ и дарението за града на статуята „ Флора “, която от предишното лято е артистичен акцент пред Летния спектакъл в Морската градина.



„ Скъпи медици – обърна се Иво Генов към номинираните, - желаеме да ви благодарим от името на нашия екип за вашия принос през тази толкоз сложна година и половина, приемете нашата огромна признателност и я предайте на всички хора с бели престилки, които вършат толкоз доста за хората в нашия град. “

 

Медиците са представители на главните здравни заведения, където бяха разкрити Covid отделения, а изборът на отличените е изработен от техните професионални общности със съдействието на Община Варна, която е сътрудник в благородната самодейност на комерсиалния комплекс. Наградите са самолетни екскурзии в четиризвездни хотели в два от най-красивите градове на Европа – Париж и Милано. Партньори на комерсиалния център в организирането на екскурзиите са BG Air, Chart Air и Tavex.





Отличените са доктор Севда Милева-Михайлова, експерт по инфекциозни заболявания в Covid поделение на МБАЛ към Военномедицинската академия във Варна, която ще пътува до Милано, проф. доктор Христо Цеков, д.м.н., експерт по вътрешни заболявания, кардиология и пулмология в Клиника по вътрешни заболявания на МБАЛ „ Св. Анна " – Варна, който ще пътува до Милано, доцент доктор Диана Радкова, д.м., началник направление " Инфекциозни заболявания " и шеф на Втора клиника по инфекциозни заболявания на УМБАЛ " Св. Марина " – Варна, която ще пътува до Париж, и Цветелина Михайлова, старша сестра на Covid поделение в СБАЛОЗ “Д-р Марко Антонов Марков " – Варна.



Две групови награди бяха връчени на Регионална здравна ревизия – Варна, и на лаборатория „ Лаборекспрес 2000 “. Те получиха почетния знак на Grand Mall – статуетката „ Флора “ и ваучер на стойност 300 лева в бистро „ Мармалад “. Наградите одобриха шефът на РЗИ – Варна, Дочка Михайлова и шефът на „ Лаборекспрес 2000 “ Снежан Снегаров. Междувременно в мола продължава да работи разкритият от РЗИ – Варна, краткотраен Ваксинационен център, в който се оферират всички утвърдени ваксини против Covid-19.



Поздравителен адрес изпрати регионалният шеф Марио Смърков. С одобрение се обърна заместник-кметът на Варна Коста Базитов. Той уточни, че начинания от сходен темперамент развенчават мита, че в комерсиалните структури единствената цел са облагите. „ Оценката, която прави управлението на Grand Mall в лицето на неговия шеф и неговия шеф, демонстрира, че когато умеем да ценим добротата и жестовете, професионализма и отдадеността на съсловните организации – на нашите медицински експерти в тази ситуация, тогава тази признателност се придвижва доста сърдечно върху работата, която те правят. Искам да благодаря още един път от името на кмета господин Иван Портних за тази благородност на управлението на това паметно за нашия град място, да поздравя нашите медици, които повече от година стоят там, където Хипократовата клетва им е отредила да бъдат и не са създали нито стъпка обратно в битката с тази пандемична злина. “



Кметът на регион „ Младост “ Христо Христов благодари на Офер Миретцки и Иво Генов за работата на Grand Mall в регион „ Младост “. „ Благодаря им за това, което вършат за нашите медици, които изпитаха страхотни компликации и все пак се пребориха за живота на хиляди наши съграждани. Адмирирам ги за самодейността. Ние имаме доста взаимни планове, да вземем за пример на 18 юни откриваме фестивала „ Фолклорен изгрев “ и дано всеки, който обича българските песни и танци, да заповяда в петък, събота и неделя в Grand Mall. “



С чаша шампанско домакините допълниха пожеланията си за прелестно пътешестване до Милано и Париж на наградените варненски медици.

 

Подробности за краткотрайния Ваксинационен пункт на РЗИ – Варна в Grand Mall открийте тук: 

 





 

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР