Професионален престъпник от Бронкс с връзки с престъпното семейство Дженовезе

...
Професионален престъпник от Бронкс с връзки с престъпното семейство Дженовезе
Коментари Харесай

Кариерен престъпник с връзки с мафията в Дженовезе признава, че е планирал обир на дома в Ню Джърси, където мошеници са се представяли за ченгета от полицията в Ню Йорк

Професионален нарушител от Бронкс с връзки с незаконното семейство Дженовезе призна този месец, че е оказал помощ за планирането на навлизане в дома, в което неговата сътрудници мошеници се показаха за детективи от полицията в Ню Йорк, след което ограбиха пари и бижута от семейство в Ню Джърси.

Доминик „ Шейкс “ Мемоли, 57, от Мейс авеню, се призна за отговорен във въоръжен обир първа степен за нападението на 17 ноември 2022 година в къща в град Феър Лоун, Ню Джърси, сподели прокурорът на окръг Берген Марк Мусела в прессъобщение от сряда.

Членове на незаконния екип демонстрираха значки в жанр нюйоркската полиция тази заран, с цел да убедят жителите да ги пуснат в техния спокоен крайградски дом, на към 20 благи северозападно от Голямата ябълка.

Но откакто влязоха, те извадиха револвер, вързаха притежателя на къщата с връзки и избягаха с полезностите на фамилията, сподели Мусела.

Мемоли – който има дълга история на грабежи и нахлувания в домове – оказа помощ за планирането на набег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР