Проф. Вучков беше една от най-колоритните личности в родния елит.

...
Проф. Вучков беше една от най-колоритните личности в родния елит.
Коментари Харесай

10 цитата за живота от проф. Вучков

Проф. Вучков беше една от най-колоритните персони в родния хайлайф. Той освен имаше задълбочени знания по най-различни тематики, само че и самоуверено даваше мнението си, без да се интересува от това дали на другите ще им се понрави или не. Днес ще ви представим някои от най-интересните му цитати за живота.

На 83 годишна възраст на 22 септември във Военна болница умря професор Юлиан Вучков. Юлиан Димитров Вучков е роден на 31 януари 1936 година във Варна, написа actualno.com. Познат е на феновете с работата си в редица малките екрани. Професорът е създател на към 150 изявления в печата и на повече от 20 книги в региона на художествената просвета и етиката. С най-хубави усеща припомняме 10 от най-култовите изявления на уважавания професор за разнообразни тематики от живота:

1. Професор Вучков за порно филмите
„ Вие не забелязвате ли, че в тия порно филми няма естествен секс? Там господстват и вилнеят лесбийките! Абе какво става, бе? Изглежда, че всичките тия създатели на порно филми се ръководят от свръх богати лезбийки, наподобява! Ама то е лезбийство зверско, гнусно, непоносимо. Ама тия дами се ближат, те се разчекват, те се мачкат! Те се режат! Те си служат с триони, с търнокопи надали не! С ножове, с изкуствени гумени и пластмасови членове, които са по-големи надали не от цялата фигура на унижаваната и на мачканата жена! “

2. Професор Вучков за Мис България 2009 Антония Петрова
„ Тя има първо лице като превтасала питка. Това едно. И второ, няма ужасно в случай че си противен. Няма ужасно. Но е доста ужасно, когато върколак е Мис Красота. Това към този момент е падение… “

3. Професор Вучков за чалгата
“Сега Софи Маринова значи била си купила 200 декара за не знам какъв брой хиляди лв. в Драгалевци и се хвали с това… Такава нахална жена, толкоз небогати хора в България, това ли би трябвало да изтъкваш? Тя несъмнено се акцентира, щото се счита за велика певица. Не е ник’ва певица – тя писка, тя е един пискон! А не е една сериозна певица и непрестанно пее една и съща ария! А сред прочее, това се отнася за всичките певици. Дали ще е Ивана, Преслава, Драгана, каравана, и така нататък, това са все, все… слушаш непрестанно една и съща ария на слаби български композитори, които се крадат взаимно. Така. Тези тука и Ивана, и Преслава, ами и всичките тея Таня Боева, Тути Кланти… такова самовъзвеличаване, такива маниачки без изключение! Нагло вземат луди пари за нищо! Ивана в този момент 50 хиляди лева… Че к’ва толкоз певица е Ивана?! Първо да поотслабне малко. Заприличала е на бикоборец! ”

4. Професор Вучков за младите па*аври
Млада зрителка вбесява по телефона професора с думите: “Ало, Хулиган Кучков? ” След което следва гневната дрънканица на водещия: “Кого търсите, пиянице? Ама доста огромна алкохолик си бе! Ама плете ти се езикът бе! Нищожество! Това е една категория, такива, истерични девойки. Трябва да ви кажа, че те са по-големи олигофрени и от момчетата дори. То разгащено, то едно, извинявайте, държание на типични па*аври, които единствено оная работа дето не са си посочили по улиците. Остава да си сложат царевичен кочан в половите органи! Толкова са се разгащили, толкоз са се разпуснали. Лигави! Крещят, квичат като недозаклани прасета по улиците! ”

5. Професор Вучков за сестрите в Либия
“Тия сестри са много елементарни хора, с мое огромно опрощение. Аз не съм чул от тях, откогато са пристигнали, едно мъдро изречение. Примерно да кажат нещо за какви са им усещанията за бита в Либия, какво съставлява българският народ, какво съставлява Кадафи, има ли разлика сред него и други управници. Между прочее, Кадафи има извънредно доста врагове в страната… Да чуем нещо мъдро и забавно като информация от тия толкоз време живяли в Либия сестри. Абе, да кажат нещо за човешкото здраве, нали са медицински чиновници и така нататък Те приказват едно и също нещо. Само какъв брой са били измъчвани, по-големи мъченици от тях на тоя свят не е имало, и приказват единствено и само изобщо за себе си. За нищо друго. ”

6. Професор Вучков за “Господари на ефира ”
“Как да приемем “Господари на ефира ”, които от самото начало като побеснели, луди, не на себе си хора, с едни отвратителни, лигави, сополиви имитации… и с тия адреналинки – кьопави, куци и с двата крака… и в цялото предаване има една пияндурска атмосфера! ”

7. Професор Вучков за Меглена Кунева
“Аз, Милене (б.р. – изявлението е при Милен Цветков), не я считам за секссимвол нея. Смятам, че тя е една торба кокали без плънка. Така, то е хубаво да бъде слаба една дама, нали, но въпреки всичко да има и плънка, като пуснеш ръчичка, въпреки всичко нещо да влезе в тая ръка, да не е празна! ”

8. Професор Вучков за секса
“Трябва да ви кажа, дами и господа, че сексът е три неща: то е пристрастеност. Но то е и изкуство, и работа, тъй като леглото не е обор за волове и крави! […] Поне на мене ми се е случвало да имам връзки с дами, които не съм се обвързвал с тях, тъй като са елементарни, обикновени, скучни. Не може в този момент, извинете, да искаш мъжът да те люби като жребец, откакто ти си се разляла до него като Малеби планина. И противоположното, дамата няма да пламне, щом е сензитивна, а мъжът до нея я яха и я блъска в леглото, сякаш е желязна ограда. ”

9. Професор Вучков за Зуека и Рачков
„ Тия…така…духовни инвалиди…и тия нещастници от “Господари на ефира ”… […] Тия момченца, кои са те – това е суетния глезльо Димитър Рачков и късия смачканак Зуека! Това са хора, които не знаят какво приказват, това са вредители! […] Самите артисти изпълват със завист, това което приказват! […] Те ще получат удар, аз се трежова за тях, че те ще получат сърдечен удар или инсулт от злобата, която вкарват със гласа си, интонациите си, с подкачането си! Ще се разчекнат бе, ще се раздробят, телата им ще почнат да хвърчат като части във въздуха! […] Тия момченца подскачащи…разбираш ли…като пинокиовци…нулево значение за моя рейтинг имат! “

10. Професор Вучков за родния шоубизнес
„ Всяко дърво, или всяко перде може да се изправи пред тв камера и да стартира да реве, въобразявайки се, че е артист или шоумен. Трябва да има някакво решето. А в този момент чалга има на всички места — и в политиката, и в литературата. Каква е тая лирика, дето се пише… Може ли да се редуват птиче с кокиче, момиче с добиче! “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР