Проф. Николай СлатинскиЕдва ли някой е изненадан, че рашистите отричат

...
Проф. Николай СлатинскиЕдва ли някой е изненадан, че рашистите отричат
Коментари Харесай

Путинофилието е фашизъм, а в България безумци го ползват в конски дози като наркотик

Проф. Николай Слатински

Едва ли някой е сюрпризиран, че рашистите отхвърлят зверствата в Буча.
Това е традиция с дълбоки корени в кремълския нрав. Кремъл непроменяемо е бил

сборище и средище на патологични лъжци

Достатъчно е да напомним упоритото отказване в течение на десетилетия на избиването на 22 000 видни представители на армията и интелигенцията на Полша.
Жестокостта по време на война е друга надълбоко вкоренена линия в манталитета на кремълското свърталище на властнически и тоталитарни сатрапи. Също по този начин е задоволително да си напомним изнасилването на над 2 милиона германки в завършващата фаза на Втората международна война - изнасилвания, осъществявани неведнъж, постоянно всеобщо, с непомерна, садистична, скотска и брутална свирепост.

Лично мен не ме изненадват и реакциите на путинофилите у нас във връзка с Буча. Тези хора към този момент паднаха толкоз ниско и по този начин низко, че те се нуждаят от ежедневни не конски, а слонски дози дезинформационен опиат - да се напушват, надишват и нашмъркват с него и да настояват в делириумен транс, че всичко е фалшив.

Жалки хора, безумни хора, луди за връзване

хора, жестоки хора!

Ако в България се провежда сборище с пречупени кръстове и фашистки флагове, то полиция, прокуратура, съд, спецчасти ще се намесят незабавно. Но когато се провежда сборище със зет-стика и рашистки флагове, полиция, прокуратура, съд, спецчасти си траят безучастно. А националната телевизия стартира репортажите си още преди сборището да е почнало, чака го с неспокойствие да го отрази с ентусиазъм.

Извършеното в Буча е по едно и също време геноцид, военни закононарушения и закононарушения против човечеството. И всяка поддръжка на тези безчинства или тяхното опрощение по какъвто и да било мотив и с каквито и да е причини, би трябвало

да се криминализира

Дори когато одобряват, че в Буча са осъществени тези гадости, българските путинофили настояват, че Украйна си го просила, че каквото повикало, такова се обадило, че нацистите го заслужили, че бандеровците с малко са се отървали.
Това е все едно при брутално обезчестяване да кажеш - да, но изнасилената си го търсеше и в случай че бе осъзнала, че все едно ще я изнасилят, тя щеше да се опита най-малко да изпита наслаждение, тъй че не се ли беше съпротивлявала, нямаше да я разчекнат мъчително, нямаше да има такива тежки разкъсвания, нямаше да бъде пребита с юмруци и нямаше да бъде хвърлена гола в канавката - е, не е ли глупачка!?
Безумие. Както би споделил поетът през днешния ден:
- Путинофилието е фашизъм!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР