Проф. Николай Радулов, който е бивш депутат, напуснал ПГ на

...
Проф. Николай Радулов, който е бивш депутат, напуснал ПГ на
Коментари Харесай

Отцепник от ИТН с обвинение към кабинета Петков

Проф. Николай Радулов, който е някогашен народен представител, напуснал ПГ на „ ИТН ”, и някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи, разяснява в студиото на „ Здравей, България ” изказването на част от служебното държавно управление в сряда вечерта. На него беше оповестено основаването на междуведомствен спешен щаб, който да работи по оправянето с енергийния безпорядък, в който страната ни се намира.

„ Този орган, който се сътвори нов, доста ми наподобява на НОЩ, който и до момента проклинаме. Мисля, че безпорядък няма. Това, което се случи, никой не го очакваше. Това са геополитически проблеми. Дългосрочни контракти имаха всички с Русия, а те взеха решение да употребяват като оръжие за напън газопреносната система, енергетиката изобщо ”, безапелационен е някогашният народен представител. По думите му няма по какъв начин страната ни и Европа да имат на ниска цена газ.

Според проф. Радулов има „ извънредно доста индикации за цялата система на енергетиката, че е просмукана от съветска агентура ”. Огромна част от хората били свързани с съветски компании. Той упрекна кабинета „ Петков ” като сподели: „ Въпреки че са подавани доста съответни информации за съответни хора в областта на енергетиката – да вземем за пример за хранилището в Чирен, за „ Булгаргаз ”, никой не си мръдна пръста ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР