Проф. Георги Каприев ще представи книгата си От Пиргос до

...
Проф. Георги Каприев ще представи книгата си От Пиргос до
Коментари Харесай

Проф. Георги Каприев представя своя книга в Бургас

Проф. Георги Каприев ще показа книгата си „ От Пиргос до Константинопол “ в Бургас. Тя е формирана от девет изявленията, които журналистът Митко Новков прави с една от най-ярките фигури в българската философия. Премиерата е на 27 януари (петък) от 18:00 часа в Зала „ Георги Баев ” на „ Морско Казино ”.

В тази многопластова поредност от феерични истории проф. дфн Георги Каприев не просто споделя за стръмния си път към върховете на философското познание, а изобразява една житейска гледка, доста тъкмо показана от синтетичното заглавие – „ От Пиргос до Константинопол ”. В тази гледка от същински житейски събития ще видите голям брой любопитни случки с разнородни типажи в калейдоскопичната натура на човешката разноцветност.

Тази изключителна гъвкавост на книгата ще участва и на самото ѝ показване. Освен формалните слова на Митко Новков, Симеон Димитров, Стойчо Кьосев и Георги Каприев ще се чуят стихове на Христо Фотев, Николай Искъров, Симеон Димитров, текст на Йордан Радичков, хорова музика под диригентството на Светла Стоева, солови осъществявания на Зорница Иновска и Марджорис Мена Фаез, ще се прожектират кино фрагменти.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР